Prima pagină » Cancan » Cum arăta Roxana Nemeș pe vremea când era mai plinuță. Blondina avea peste 70 de kilograme

Cum arăta Roxana Nemeș pe vremea când era mai plinuță. Blondina avea peste 70 de kilograme

25 nov. 2020, 14:08,
BZI.ro, în Cancan

Puțină lume știe că nu a fost mereu o bombă sexy, iar acum nu mai e un secret cum arăta Roxana Nemeș când era mai plinuță. Acum însă arată ca trasă prin inel, după ce, pe timp de pandemie, a reușit să slăbească nu mai puțin de 15 kilograme. De mare ajutor i-a fost și logodnicul care a ajutat-o să treacă printr-o transformare ce i-a adus numai beneficii.

Roxana Nemeș s-a transformat într-o adevărată bombă sexy după ce a dat jos nu mai puțin de 15 kilograme. Concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” nu s-a sfiit să ascundă faptul că înainte de pandemie era mult mai plinuță din cauza ritmului haotic. Însă, și relația cu logodnicul ei a ajutat-o să treacă printr-o transformare care i-a adus numai beneficii.

Cum arăta Roxana Nemeș când era plinuță

Frumoasa blondină este mândră nevoie mare după ce a slăbit peste 15 kilograme în timpul pandemiei! Într-un interviu recent, Roxana a mărturisit că sportul și o alimentație sănătoasă au ajutat-o să slăbească kilograme bune și să aibă acum un corp de invidiat. Dacă acum șase ani, Roxana avea peste 70 de kilograme, acum cântăreața este trasă prin inel, cu un corp și picioare bine lucrate.

Mănânc brânzeturi slabe, salate, iaurt, piept de pui şi garnitură de legume la grătar. Am o alimentaţie corectă şi fac sport. Beau gel de aloe vera de când mă ştiu! Mă simt bine şi am energie. Am devenit dependentă de sport. Merg la sală şi am un instructor cu care îmi exersez şi coregrafiile”, povestea Roxana Nemeș la începutul regimului.

Dar și iubitul ei a avut o contribuție majoră la regimul ei. Călin Hagimă și Roxana Nemeș fac foarte mult sport împreună chiar dacă sunt numeroase restricții în acest moment în România. Cum sălile de sport încă sunt deschise, cei doi merg de câteva ori pe săptămâna împreună.

Este una dintre concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities”

Roxana Nemeș este una dintre concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” chiar dacă puțină lume ar fi crezut că ea va intra în această competiție. Vedeta a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când și-a făcut apariția în culise.

O nouă provocare! ♥️??? Sper că sunteți cu ochii pe noi! Vă promitem multe ediții pe cât de frumoase, pe atât de interesante! Abia aștept să aud părerile voastre!”, a fost mesajul Roxanei Nemeș.

Până acum, la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Roxana a purtat numai ținute sexy care i-au pus în valoare corpul de manechin. Chiar dacă în timpul show-ului are numeroase rivale care o atacă de fiecare dată, cântăreața se străduiește să le facă față dându-le la rândul ei replici usturătoare. Recent, s-a certat cu Cristina Șișcanu, în celebra emisiune de la Kanal D.

Roxana Nemeș este în conflict cu Andreea Tonciu

Coflictele dintre cântăreața și Andreea Tonciu sunt răsunătoare lăsându-se cu numeroase scântei, vorbe grele și amenințări. De fiecare dată, Roxana a încercat să treacă peste ele, însă de mai multe ori a răbufnit spunând cât de mult au afectat-o ajungând chiar să ia și pastile pentru a se putea liniști. Dincolo de show, însă, Roxana are o viață liniștită alături de Călin Hagimă. Nu de puține ori, cei doi au fost surprinși împreună pe stradă mai îndrăgostiți că niciodată.

Toate ca toate, dar transformarea blondinei este uluitoare față de cum arăta Roxana Nemeș când era mai plinuță…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *