Prima pagină » Cancan » Cum arăta Rona Hartner în tinerețe. A fost un întreg scandal care i-a marcat cariera

Cum arăta Rona Hartner în tinerețe. A fost un întreg scandal care i-a marcat cariera

24 nov. 2023, 11:08,
în Cancan

Odată cu trecerea în neființă a artistei, imaginile cu Rona Hartner din tinerețe au adus fanilor multă nostalgie în suflet. Puțini sunt cei care își mai amintesc faptul că un scandal i-a marcat cariera.

Rona Hartner a fost o artistă extrem de respectată. A impresionat publicul atât prin vocea sa, cât și prin prestațiile sale scenice. Ea și-a câștigat notorietatea programului din 1995, când a obținut rolul principal în filmul Gadjo dilo (Străinul nebun).

Prin interpretării sale artistice, Rona Hartner nu doar că a devenit faimoasă, ci a obținut și un premiu. Ca rezultat al acestui fapt, ea a fost distinsă cu Leopardul de Aur la Festivalul de Film de la Locarno.

Cum arăta Rona Hartner în tinerețe

În anul 1996, a avut un rol în filmul „Asfalt Tango”, o co-producție româno-franceză. Din 1997, artista sa stabilit chiar în Franța, o țară pe care a îndrăgit-o și la care a revenit de mai multe. ori. Cu toate acestea, Rona Hartner a fost implicată și într-un scandal care a avut un impact asupra carierei sale. În anul 1999, a fost acuzată că ar fi fost amanta președintelui Emil Constantinescu.

Cei doi erau surprinși în fotografii în ipostaze romantice, iar de aici până la o aventură completă a fost doar un pas. Vadim Tudor afirma că deține jurnalul intim al actriței, în care aceasta descrie relația sa amoroasă cu președintele. Referitor la momentul în care au fost făcute fotografiile, Rona Hartner menționa că acestea erau parte a unei piese cu un mesaj nepotrivit pentru o președinte.

Pentru a evita să-i cânte despre cum este considerat un eșec, vedeta a menționat că a interpretat diverse mișcări senzuale. După incident, Rona Hartner sa retras la Paris.

„Mi s-a zis Pațurcă: invită-l pe președinte la dans. Eu aveam un blues, «You are my loser». Nu știam cum s-o mai dau, cum să-i cânt ”Ești ratatul meu”? Și am început să mă dau cu cracii în sus, să fac show, să nu audă textul. Am făcut o diversiune. Toți jurnaliștii au venit în jurul nostru. Și… s-a terminat piesa, aplauze, poze, nu știu ce. Asta a fost în noiembrie 1996”, spunea Rona despre momentul respectiv.

Într-un final, Rona Hartner a recunoscut în 2010 că întregul scandal fusese o înscenare.

„Tocmai avusesem mare succes cu un film în Franța și secretarul lui Corneliu Vadim Tudor mi-a propus să mă facă vedetă în România (…)

Iar pe 8 ianuarie 1999, am aflat de la televizor că scrisesem un jurnal intim, în care spuneam că sunt amanta președintelui. Bineînțeles, jurnalul era inventat”, a declarat Rona Hartner pentru revista The One în anul 2010, potrivit fanatik.ro.

Rona Hartner, mesaj sfâșietor către fiica sa, înainte să moară

Moartea Ronei Hartner a adus multă durere în sufletele tuturor, mai ales în cazul familiei sale. Artista a avut o relație foarte apropiată cu fiica ei, care i-a fost cel mai mare sprijin în această perioadă cruntă. Rita Hartner i-a fost alături și a dat dovadă de putere și curaj, la o vârstă foarte fragedă.

În vară, Rona Hartner i-a dat vestea cruntă fiicei sale, iar acest lucru a adus multe lacrimi și suferință în sufletul ei. Medicii i-au recomandat să își scrie testamentul, dar ea s-a simțit o adevărată luptătoare. Rona Hartner a dezvăluit și cuvintele dureroase pe care i le-a spus fiicei sale, înainte să moară.

Odată cu trecerea în neființă, fanii actriței au ajuns să fie nostalgici atunci când își amintesc cum arăta Rona Hartner în tinerețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024