Prima pagină » Cancan » Cum arăta Rita Mureșan tânără? Imagini nevăzute cu fosta Miss România

Cum arăta Rita Mureșan tânără? Imagini nevăzute cu fosta Miss România

17 iul. 2024, 13:23,
BZI.ro, în Cancan

Rita Mureșan s-a confruntat în ultimii ani cu mai multe probleme de greutate, dar cum arăta Miss România tânără?

Recent, Rita Mureșan a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii din urmă cu 20 de ani. Fanii ei au complimentat-o cu valuri de mesaje frumoase și like-uri, remarcând că arată de nerecunoscut ca fosta Miss România.

Rita Mureșan tânără

Rita Mureșan avea doar 20 de ani când a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din România. Acum, la 46 de ani, se confruntă frecvent cu comentarii despre greutatea sa. Deși nu mai are măsurile clasice de 90-60-90, designerul se simte bine în pielea ei și îi asigură pe cei care o critică că familia ei o iubește, indiferent de kilograme.

În 1993, Rita a fost încoronată Miss România, iar cariera sa de model a fost marcată de regimul strict de dietă, bazat pe un măr și un morcov pe zi. Pe măsură ce a înaintat în vârstă și a devenit mamă, a realizat că există priorități mult mai importante decât aspectul fizic.

Rita a experimentat fluctuații rapide de greutate, adesea însoțite de evenimente dureroase, precum divorțul de tatăl fetelor sale în 2007, pierderea mamei și plecarea copiilor la facultate în străinătate.

În 2013, cântărea peste 100 de kilograme, însă, datorită unei diete echilibrate și sportului, a reușit să slăbească spectaculos, pierzând peste 40 de kilograme într-un an. Astfel, în 2014, Rita cântărea 65 de kilograme și arăta atât de bine încât se îmbrăca cu hainele fiicelor sale, Gloria și Rebecca. Această transformare a fost nu doar fizică, ci și emoțională, contribuind la starea ei de bine.

Cea mai tumultuoasă perioadă a vedetei

În 2013, Rita a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. A pierdut-o pe mama ei la doar câteva ore după ce sărbătorise ziua ei de naștere, într-o noapte petrecută alături de prieteni la o petrecere. Această pierdere profundă a lăsat-o într-o stare de tristețe adâncă pentru o perioadă îndelungată.

Totuși, Rita Mureșan a găsit o cale de a-și regăsi liniștea prin intermediul unei metode neobișnuite de „regăsire spirituală”, cunoscută sub numele de „Terapia cu îngeri”. Această practică a fost salvarea ei și a ajutat-o să facă față durerii și pierderii.

În ultimii ani, Rita a câștigat din nou câteva kilograme și, în ciuda criticilor pe care le-a întâlnit din partea altora, se simte împlinită și fericită în propria ei piele. Ea consideră că există aspecte mult mai importante în viață decât să fie preocupată continuu de greutatea corporală.

În fața criticilor pe care le primește pe internet, Rita își apără alegerile și stilul de viață, subliniind că este o femeie matură, care nu a apelat la intervenții estetice și nu este obsedată de aspectul său fizic. Pentru ea, autenticitatea și sănătatea mintală sunt priorități esențiale în viață.

„Am aproape 44 de ani (însă întotdeauna 23) și am născut doi copii, nu mă machiez, nu mă vopsesc, părul meu nu e alb, nu am botox, nu mă dau cu creme, nu folosesc trucuri cosmetice (nu încă)… Sunt perfect sănătoasă și sunt recunoscătoare corpului meu pentru cum arată și pentru cum mă ajută să îmi duc spiritul prin viața aceasta! Să aveți o zi minunată!”, a scris Rita pe Facebook acum doi ani.

Chiar dacă Rita Mureșan recunoaște că a mai pus câteva kilograme față de cum arăta tânără, ea subliniază că acum este mai fericită ca niciodată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *