Prima pagină » Cancan » Cum arată Rita Mureșan după ce a slăbit vizibil: “Prin suferință…”

Cum arată Rita Mureșan după ce a slăbit vizibil: “Prin suferință…”

14 iul. 2022, 09:59,
BZI.ro, în Cancan

Rita Mureșan  a trecut de-a lungul timpului prin oscilații de greutate majore, din cauza unor șocuri emoționale. Recent, aceasta a participat la Transilvania Fashion Festival, având o apariție spectaculoasă. Aceasta a declarat că a pierdut kilograme bune din cauza suferinței.

Vedeta a fost una dintre cele mai apreciate creatoare de modă de la noi din țară, iar la doar 20 de ani a fost aleasă cea mai frumoasă femeie din România.

Cum arată Rita Mureșan după ce a slăbit

După divorțul de tatăl fetelor ei, moartea mamei și plecare copiilor de acasă, fostul manechin a trecut prin perioade de îngrășare bruscă și slăbire rapidă. În 2013, aceasta cântărea peste 100 de kg, însă a reușit să slăbească peste 40 de kg într-un an. În timp, aceasta a mai avut oscilații de greutate, însă și-a găsit liniștea după o perioadă de „regăsire spirtuală’, mărturisind că se simte fericită în pielea ei și că a învățat să pună preț pe lucruri mai importante decât lupta continuă cu kilogramele.

La ultima sa apariție publică, aceasta a venit însoțită de Cătălin Botezatu, fiind mai radiantă și într-o formă fizică de invidiat.

Rita Mureșan a avut o apariție impecabilă. Îmbrăcată într-o rochie roșie, mulată, aceasta s-a bucurat să se reîntâlnească cu unii dintre prietenii săi.

Întrebată despre lupta cu kilogramele, Rita Mureșan a declarat că a slăbit din cauza suferinței. De-a lungul vieții, aceasta a traversat mai multe momente de cumpănă. În 2013, Rita și-a pierdut mama, la doar câteva ore după ziua sa de naștere. Aceasta a susținut că a reușit să-și găsească echilibrul apelând la „Terapia cu îngeri’.

„Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze…Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India’, a spus aceasta, potrivit Click!.

Fostul manechin s-a întâlnit cu unul dintre prietenii „vechi’

La unul dintre cele mai importante evenimente de modă din România, Transilvania Fashion Festival, Rita Mureșan a venit însoțită de Cătălin Botezatu. Pe rețelele de socializare, fostul manechin a postat o fotografie împreună cu aceasta, alături de mesajul „prieten vechi’.

De peste trei decenii, cei doi au o frumoasă relație de prietenie, ambii find preocupați de regăsirea sinelui și de dezvoltarea la nivel spiritual. Cele două vedete au mers la un vindecător al sufletelor pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții și pentru a găsi echilibrul între suflet și corp.

„El este mult mai expansiv decât mine, eu sunt mai romantică, mai liniștită. Amândoi ne-am confruntat cu dificultăți, când am plecat în afară, la începutul anilor ’90. Suntem prieteni de peste 30 de ani, iar în septembrie ne întoarcem la Cluj, la festival”, a adăugat Rita Mureșan.

Rita Mureșan a susținut că se simte bine în pielea sa, motiv pentru care nu a apelat la intervenții și proceduri estetice. Aceasta a mărturisit că este adepta naturaleței și că îi place să iasă nemachiată din casă.

„Eu am spus tot timpul că am 23 de ani. Nu am apelat la intervenții, botox. Îmi place să ies și nemachiată din casă, iar când mă machiez, nu folosesc fond de ten, doar puțin ruj și rimel, iar atunci când pun machiaj o face Mirela Vescan, cel mai bun make-up artist din România, însă pentru evenimente speciale’, a conschis aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *