Prima pagină » Cancan » Cum arăta regretata actriță Natașa Raab în tinerețe, poze de când avea o siluetă de invidiat și purta mini

Cum arăta regretata actriță Natașa Raab în tinerețe, poze de când avea o siluetă de invidiat și purta mini

02 mai 2024, 14:04,
BZI.ro, în Cancan

Natașa Raab s-a stins din viață pe data de 23 octombrie 2023, la vârsta de 70 de ani. Aceasta a fost o actriță desăvârșită, jucând atât în film cât și în teatru. Însă ea este cea mai cunoscută pentru rolul ei de „Coana Chiva”.

Natașa Raab este pentru mulți actrița cu care au copilărit, apărând ani întregi în reclamele în care juca rolul lui Coana Chiva. Ceea ce mulți nu știu este că în tinerețe era model, iar pozele din acea vreme dezvăluie cât de frumoasă și atrăgătoare era actrița tânără.

Cum arăta Natașa Raab tânără

Actrița, care din păcate nu mai este printre noi, în tinerețea ei făcea senzație, pe vremea comunismului fiind una dintre cele mai atrăgătoare și elegante tinere din scena modei din acea vreme. Natașa Raab a debutat în domeniul actoriei în anii ’80 și a fost remarcată pentru rolurile ei din echipa teatrului Marin Sorescu din Craiova. În același timp, mai exact în perioada 1978-1988, ea a fost și manechin pentru UCECOM.

Spre anii 2010, Natașa Raab ne-a încântat cu personajul arhicunoscut Coana Chiva dintr-o reclamă TV foarte cunoscută, totuși este demn de menționat că a jucat și în telenovele precum „Inimă de țigan” sau „Regina”, unde a interpretat rolul Herminei Dumbrava.

Cea care a lansat expresia „prea bun, prea ca la țară” a fost întotdeauna o prezență foarte distinsă și sexy atât pe podium cât și în lumea teatrului. Ea pe parcursul carierei a întâlnit o mulțime de actori celebri cum ar fi Dem Rădulescu. Natașa chiar se mândrește cu o fotografie din acea perioadă, apărând lângă maestrul, așezată pe brațul fotoliului pe care stătea Dem Rădulescu.

Viața Natașei Raab

Natașa Raab este originară din Huedin, județul Cluj. Pe lângă talentul ei actoricesc, ea a cântat și într-o trupă de jazz. Actrița a absolvit I.A.T.C. București în 1988, la clasa profesorului Mircea Albulescu. Ea este cunoscută pentru că a jucat în filme precum Lola – în serialul „Lumini și umbre”, Ligia – în „Adela”, regia Mircea Veroiu, Rodica – în „Acordați circumstanțe atenuante”, regia Lucian Bratu, Maria – în „Există joi”, regia Adrian Petringenaru, Ana – în „Vis de ianuarie”, regia M. Oprișescu, Vecina – în „Autor necunoscut”, regia Dan Pița, Năstăsica – în „Martori dispăruți”, regia Dan Mironescu, dar a prezentat și festivaluri importante din țară precum „Național Maria Tănase”, „Crizantema de Aur”.

Ea a fost nominalizată la Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal, după interpretarea ei fabuloasă din filmul „Din dragoste cu cele mai bune intenții”.

Totuși, ea a avut o viață tumultoasă după ce soțul ei a murit în 2019, declarând că „Am rămas a nimănui Doamne. Soţul meu Val, Dr. Guţul, m-a lăsat singură! Vreau să mor şi eu! Avea doar 66 de ani“, a scris la acea vreme Nataşa Raabs

Însă ea a murit tragic la vârsta de 70 de ani. Fiind deja internată într-un centru de tratament pentru Parkinson, Natașa a ales însă cu ceva timp înainte să moară, să se retragă complet din viața publică, când a aflat că suferă de Parkinson atipic. În ultimele ei luni de viață, actrița a avut mari probleme, nu mai mergea, nu mai vorbea și nu mai putea să mănânce singură.

Natașa Raab, în tinerețe, a fost una dintre cele mai îndrăgite actrițe dar și modele din perioada comunismului. Ea, din păcate, s-a stins la vârsta de 70 de ani, lăsând în urmă o poveste frumoasă de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *