Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată Ramona Bădescu nemachiată, la 53 de ani. În ce ipostază a fost surprinsă, pe stradă

Cum arată Ramona Bădescu nemachiată, la 53 de ani. În ce ipostază a fost surprinsă, pe stradă

17 aug. 2022, 23:39,
în Cancan ultimă oră

Ramona Bădescu este o femeie extrem de frumoasă care se menține în formă și arată spectaculos la 53 de ani. Vedeta a fost surprinsă fără pic de machiaj pe o stradă, iar suprpriza a fost una foarte plăcută.  La 53 de ani, artista are nu doar un ten lipsit de riduri, ci și un trup de invidiat, chiar dacă, acum 3 ani, a devenit mamă.

Chiar dacă se apropie de 54 de ani, pe care îi va împlini în luna noiembrie, Ramona Bădescu are un trup de invidiat și multe domnișoare și-ar dori să arate ca ea! De fiecare dată când apare, fosta prezentatoare TV are o ținută impecabilă, fără cusur. Și chiar și atunci când renunță la machiaj, vedeta are un look de invidiat.

Cum arată Ramona Bădescu nemachiată

Vedeta este foarte îndrăgită și are o mulțime de fani. Ramona are o carieră în televiziune, dar de mai mulți ani s-a mutat în Italia, unde și-a întemeiat o familie și se bucură de soțul și fiul ei, pentru că, de trei ani, este și mamă.

În luna mai, vedeta a făcut furori la iUmor cu un roast de excepție, dar și cu trupul ei impecabil, impresionând atât jurații, cât și spectatorii. Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă și cu stiletto, atunci Ramona Bădescu i-a dat literalmente pe spate pe jurați când a făcut șpagatul, din senin, în fața lor.

Recent însă, Ramona Bădescu a fost surprinsă pe stradă, de către paparazzi mediaflux.ro, complet nemachiată, într-o ipostază în care o vedem mai rar. Îmbrăcată casual, cu un tricou gri, pantaloni lejeri, înflorați, și cu snickerși în picioare, deși era departe de imaginea glam cu care ne-a obișnuit,

Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea, alături de mama ei, o doamnă distinsă și elegantă, în vârstă de 87 de ani, dintr-un supermarket din zona Floreasca. Artista a venit singură în România, fiul ei, Ignazio, rămânând la Roma, împreună cu tatăl său, bancherul Fabio Cali.

Ce intervenții estetice are Ramona Bădescu

Carismatica artistă a fost căsătorită cu un baron italian, dar după câțiva ani s-au despărțit. Actrița a trecut printr-un divorț dureros, iar în prezent este mama unui băiețel de trei ani, Ignazio.

Cât despre operațiile estetice, vedeta a spus că a început să apeleze la botox

„Doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva natural și inerent. Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani. Deci e bine!”, a declarat Ramona Bădescu, potrivit spynews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *