Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani. Vedeta a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment monden

Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani. Vedeta a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment monden

09 iun. 2022, 19:45,
în Cancan ultimă oră

Ramona Bădescu  a surprins pe toată lumea atunci când a apărut într-o rochie transparentă la un eveniment monden. Chiar dacă a născut acum câțiva ani, are în continuare o siluetă de invidiat și este una dintre cele mai admirate personalități feminine din showbiz.

Ramona Bădescu a atras toate privirile, recent, în cadrul unui eveniment monden. Vedeta are o siluetă de invidiat la 53 de ani. Chiar dacă a născut un băiețel acum trei ani, fosta prezentatoare tv își menține trupul zvelt și, întotdeauna, alege o ținută care îi pune în valoare atuurile.

Cum arată Ramona Bădescu la 53 de ani

Ramona Bădescu a fost în centrul atenției, la un eveniment monden din București. Vedeta arată impecabil la vârsta de 53 de ani și, ca de fiecare dată, ea a ales încă o ținută care o pune în valoare. Surprinsă de jurnaliștii de la Click!, Ramona Bădescu a purtat o rochie neagră și lungă până la genunchi, transparentă în jurul bustului, lăsând să se vadă sutienul în aceeași nuanță.

Ținuta i s-a mulat perfect pe talia mică și i-au scos în evidență picioarele sculptate, dar și pielea bronzată. Totodată, actrița a accesorizat piesa vestimentară cu bijuterii strălucitoare, un plic negru, dar și o pereche de pantofi cu toc mic. Vedeta a adoptat o tunsoare bob clasică, punându- în evidență trăsăturile feței.

Cum se menține Ramona Bădescu

Frumoasa brunetă s-a stabilit de mai mulți ani în Italia. Acolo, Ramona are o relație de mai mulți ani cu un bancher sicilian, pe nume Fabio Cali, care este și tatăl fiului ei, Ignazio Salvo Cali. Vedeta a născut la 50 de ani, iar de atunci se consideră un om împlinit. Chiar dacă a născut la o vârstă înaintată, actrița știe cum să-și mențină frumusețea și cum să atragă toate privirile. Ea a dezvăluit, recent, care este secretul pentru care arată ca din reviste.

„Doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Pe de o parte, nu mă gândesc la vârstă și la trecerea timpului ca la ceva de speriat, ci ca la ceva natural și inerent.

Pe de altă parte, dincolo de faptul că am moștenit de la mama o genă bună, eu sunt dintotdeauna genul de femeie care se îngrijește: chiar de curând am fost să-mi fac niște analize și medicii mi-au spus că, deși am vârsta fizică de 53 de ani, vârsta mea biologică e de doar 37 de ani”, a spus ea, potrivit Wowbiz.

Ramona Bădescu: „Sunt adepta tratamentelor naturale”

Actriței îi plac remediile naturale atunci când vine vorba de rutina zilnică de îngrijire, cum ar fi măștile cu miere și bicarbonat.

„Eu sunt adepta tratamentelor naturale (îmi prepar singură măști cu miere, cu bicarbonat etc.) și doar de ceva timp am început să apelez la botox, însă numai o dată pe an și numai pentru ridurile de pe frunte, pe care nu vreau să le las să se adâncească. Deci nu exagerez, ci intervin cu măsură. Vreau să-mi păstrez expresia feței, să-mi păstrez mobilitatea naturală (o actriță trebuie să fie expresivă!), iar ridurile pe care le am mi le iubesc… Iar acum, mai am un motiv important pentru care să mă îngrijesc”, a declarat Ramona Bădescu pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *