Prima pagină » Cancan » Cum arată Raluca de la Bambi în costum de baie. Imaginile neretușate au ajuns pe internet

Cum arată Raluca de la Bambi în costum de baie. Imaginile neretușate au ajuns pe internet

21 oct. 2020, 14:23,
în Cancan

Cele doua surori de la trupa Bambi au făcut furori în rândurile adolescenților cu piesele lor. Anii au trecut și putini mai stiu cum arata și ce mai fac acestea. Zilele trecute au apărut niste fotorgafii pe rețelele de socializare cu una dintre surorile Bambi. Fanii au fost surprinși să vadă cum arată Raluca de la Bambi în costum de baie.

Raluca Tănase, jumătatea trupei Bambi, se află în vacanță în Dubai, unde impresionează cu aparițiile sale în costum de baie.

Cum arată Raluca de la Bambi în costum de baie

Posesoare a unei siluete perfecte și conștientă de atuurile fizice pe care le are, artista a ales să publice mai multe imagini neretușate.

Cum era de așteptat, fotografiile au făcut deliciul fanilor de pe rețelele de socializare.

În ultima poză postată, Raluca de la Bambi apare îmbrăcată într-un costum de baie întreg, verde, în timp ce zâmbește spre obiectivul aparatului foto.

”Wow ce frumoasă și sexi ești”, i-au scris prietenii virtuali în comentarii.

În urmă cu câteva zile, Raluca Tănase a urcat pe rețeaua de socializare o fotografie în care apărea, cu zâmbetul pe buze, în timp ce se bucura de apa din piscină.

Imaginea needitată era însoțită de un mesaj despre acceptare, menit să tragă un semnal de alarmă.

„Nu sunt perfectă și sunt conștientă de asta. Îmi știu foarte bine calitățile, dar și muultele defecte :)))) Da… și eu am celulită, da… și eu uneori mănânc mai mult decât ar trebui, da… și eu uneori nu mă îmbrac după standardele stilistice, da… și eu uneori râd zgomotos

Însă am învățat că viața nu este despre perfecțiune, despre „cum să dai bine în fața altora”, ci despre ceea ce te împlinește pe tine că om.

Deși vedem peste tot reguli pe care trebuie să le urmăm, începând cu fashion/ mâncare/ conduită… sfatul meu este să păstrezi echilibrul, pentru că la finalul zilei tu… să fii tot tu. Fix așa cum te simți cel mai bine. Nu lăsă pe nimeni să îți spună cum trebuie să fii, este doar alegerea ta.”, a scris ea.

Raluca Tănase, fostă Bambi, este din nou singură

Se pare că Raluca Tănase, concurenta de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, nu are deloc noroc în dragoste. Aceasta este din nou singură, după ce a pus capăt definitiv relației cu iubitul cu care abia ce se împăcase. Astfel, concurenta nu mai dorește sub nicio formă să se mai împaace cu cel care i-a fost alături în ultimul timp.

Iată că nici bine nu se împăcase cu iubitul ei, că Raluca Tănase de la ”Bravo, ai Stil Celebrities” s-a despărțit de Emil. Aceasta i-a spus adio iubitului ei, după numai câteva luni de la împăcare. Aparent, relația lor nu a mai funcționat de mult și s-au gândit că e mai bine pentru ei dacă o pornește fiecare pe drumul lui.

Vestea că ea nu mai formează un cuplu cu Emil a fost data chiar de către Raluca în timpul filmărilor pentru ”Bravo, ai Stil! Celebrities”.

”M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv’, a declarat vedeta în timpul filmărilor de la ”Bravo, ai Stil! Celebrities”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Nu sunt perfecta si sunt constienta de asta. Imi stiu f bine calitatile dar si muultele defecte :)))) Da..si eu am celulita, da..si eu uneori mananc mai mult decat ar trebui, da..si eu uneori nu ma imbrac dupa standardele stilistice, da..si eu uneori rad zgomotos ? Insa am invatat ca viata nu este despre perfectiune, despre „cum sa dai bine in fata altora” ci despre ceea ce te implineste pe tine ca om. Desi vedem peste tot reguli pe care trebuie sa le urmam, incepand cu fashion/ mancare/ conduita… sfatul meu este sa pastrezi echilibrul, pentru ca la finalul zilei tu… sa fii tot tu. Fix asa cum te simti cel mai bine. Nu lasa pe nimeni sa iti spuna cum trebuie sa fii, este doar alegerea ta

O postare distribuită de ralucatanaseofficial (@ralucatanaseofficial) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Fa pe cineva sa zambeasca azi ?

O postare distribuită de ralucatanaseofficial (@ralucatanaseofficial) pe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`