Prima pagină » Cancan » Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă și care este motivul pentru care le poartă
Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă și care este motivul pentru care le poartă

Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă și care este motivul pentru care le poartă

22 mart. 2021, 12:11,
în Cancan

Raluca Bădulescu este jurat în cadrul unui show celebru de televiziune marca Kanal D, alături de Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu. Aceasta reprezintă o prezență greu de trecut cu vederea, aparițiile ei fiind mai mereu extravagante și glamuroase, apelând la peruci cu fiecare ocazie. Aceasta și-a conturat o imagine statement, cu ajutorul unghiilor lungi și roșii, a bijuteriile aurii și a perucilor.

Pe parcursul timpului, fanii acesteia s-au obișnuit atât de mult cu imaginea afișată de vedetă încât nu și-o pot imagina fără perucile ei blonde și extravagante.

Raluca Bădulescu fără perucă. Iată motivul

Aceasta a dat publicității două dintre motivele care au convins-o să-și investească economiile în achiziția de peruci. Principalul motiv care a forțat-o să recurgă la această metodă este scăderea în greutate lprin care a trecut cu câțiva ani în urmă, vedeta slăbind cca. 70 de kilograme. Pe baza acestui motiv, pare-se că părul acesteia a avut serios de suferit. Un alt motiv întemeiat ce a forțat-o în luarea deciziei de a purta peruci în detrimentul părului natural a fost faptul că aceasta nu a renunțat niciodată la moftul personal de a fi o blondă atrăgătoare, iar asta a obligat-o să își aplice diferite tratamente cu substanțe decolorante, tratamente ce i-au atacat violent podoaba capilară.

„Eu am părul tot blond, lung cam cât e această perucă, dar este un păr foarte subțire, pentru că, 30 și ceva de ani, l-am vopsit. Pe vremuri se decolora părul, erau alte proceduri, mi-am pus mulți ani la rând decolorant foarte puternic și, în timp, părul s-a subțiat mult. Acasă nu port perucă”, a spus Raluca Bădulescu pentru Libertatea.

Fiul Ralucăi Bădulescu

Raluca Bădulescu și Vali Pungă au fost căsătoriți timp de 4 ani, aceștia divorțând în anul 2006. Din relația pe care aceștia au avut-o a rezultat un fiu, Alexandru, care are acum 18 ani. Deși vedeta de televiziune a decis să se recăsătorească la 3 ani după despărțirea de fostul soț, cu Florin Stamin, unicul lor copil, Alexandru, nu pare să aibă motive pentru care să fie deranjat în această privință. Ba dimpotrivă, acesta se poate considera un norocos. Relația lui cu tatăl biologic și actualul soț al mamei sale pare să contureze o poveste optimistă. Acesta apelează la sfaturile amândurora oricând, primind sprijin din partea acestora în orice privință. Mai mult decât atât, se pare că își petrec împreună, toți patru, majoritatea vacanțelor, toate acestea de dragul lui.

”Stăm împreună în aceeași casă când sunt în România. Ne petrecem foarte mult timp împreună. Suntem o familie fericită, copilul are doi tați. Face diferența așa, care e tata 1 și care e tata 2. Plecăm în vacanțe împreună, cu părinții, cu socrii. El s-a născut dintr-o căsnicie cu multă iubire. Vorbesc zilnic cu Raluca”, a declarat Vali Pungă pentru o altă publicație.

Odată cu pandemia, Alexandru a luat decizia să se mute de acasă și să își petreacă majoritatea timpului în preajma bunicilor lui, acordând mai multă atenție școlii online și având un loc mai mare pentru desfășurarea tuturor activităților. Vedeta l-a sprijinit pe fiul său asupra acestei decizii, mărturisind că are totală încredere în el și motivând că este un adolescent conștiincios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`