Prima pagină » Razboi în Ucraina » Cum arată rachetele Kalibr cu care Rusia a amenințat România. Sunt extrem de puternice

Cum arată rachetele Kalibr cu care Rusia a amenințat România. Sunt extrem de puternice

29 apr. 2022, 12:33, 5 ,
în Razboi în Ucraina

Multă lume se întreabă cum arată rachetele Kalibr cu care Rusia a amenințat recent România, dar și alte țări care furnizează armament Ucrainei. Specialiștii consideră că aceste rachete sunt la limita superioară a tehnologiei militare ruse. Aceste arme de mare precizie pot suferi corecții de traiectorie și sunt capabile să zboare până la câteva mii de kilometri până la țintă.

În ultimele zile, presa din Rusia a vorbit despre faptul că România a intrat în vizorul liderului de la Kremlin, pe motiv că o caută cu lumânarea. Aceste afirmații au legătură și cu vizitele oficialilor din țara noastră în orașele din Ucraina atacate de către armata roșie. Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, armata rusă amenință un atac cu rachete Kalibr.

Cum arată rachetele Kalibr cu care Rusia amenință România

Rusia a amenințat să lovească țările care furnizează arme letale „regimului nazist” de la Kiev iar propaganda rusă a indicat în mod explicit România. Se consideră că rachetele Kalibr se află „la capătul superior” al tehnologiei militare ruse. Sunt arme de precizie, care pot suferi corecții de traiectorie în timpul zborului și care sunt capabile să zboare de la câteva sute la câteva mii de kilometri până la țintă. Rachetele Kalibr pot fi echipate cu încărcătură convențională sau nucleară.

„S-a spus despre țara noastră că o caută cu lumânarea în sensul în care se implică în războiul din Ucraina. Este important de menționat că, potrivit celor mai recente informații, Polonia, considerată punct de tranzit pentru transporturile de arme din Occident spre Ucraina, ar fi următoarea pe listă.

Fie fizic, fie mental, aceste țări nu vor supraviețui unui atac cu rachete Kalibr. Ar fi, cu adevărat, un preludiu al celui de Al Treilea Război Mondial, dar aliații SUA ar fi primii care l-ar pierde, din cauza comportamentului lor indezirabil”, notează Pravda.

Ce țări ar putea deveni țintă pentru rachetele Kalibr

Astfel de rachete au fost folosite deja de către Rusia de la începutul invaziei în Ucraina. Unele modele de rachete Kalibr, precum 3M-54K sau 3M-54T, ating viteze supersonice în etapa finală a zborului, ceea ce le face mai greu de anihiliat.

Potrivit presei ruse, țările care furnizează activ arme letale regimului nazist de la Kiev sunt: Cehia, Polonia, Slovenia, Turcia, Germania și SUA. Alte state o fac neoficial, de exemplu România și Bulgaria. Liderul de la Kremlin a amenințat cu un răspuns fulgerător și rapid în cazul în care cineva din exterior va interveni în războiul din Ucraina.

„Dacă cineva din exterior va dori să intervină în situația din Ucraina și va reprezenta o amenințare strategică, inacceptabilă pentru Rusia, răspunsul nostru va fi unul fulgerător și rapid. Avem toate instrumentele pentru acest lucru”, a spus Putin.

Comentarii
  • va amenintat cineva pe voi ca pe mine nu….mancati cc si bagati lumea in panica

  • Cand il impusca pe Putin si pe toti ceilalti criminali de razboi? Este adevarat ca Rusia a facut aceasta amenintare pentru Romania. Toate tarile nu mai pot avea relatii diplomatice, nu se mai pot vizita intre ele decat cu acordul Rusiei si Ucraina si Moldova interzis sa fie vizitate sau sa aiba relatii diplomatice pentru ca trebuie acordul Rusiei. Vedeti cat de nebuni sunt rusii acest popr animalic primitiv oribil. Nicio tara nu trebuie sa mai faca jocul Rusiei ca pana acum, toate tarile trebuie sa faca exact ce nu vrea Rusia , impotriva Rusiei. Oricum Rusia este o tara salbatica, primitiva si nu merita ca tarile democratice sa mentina relatii cu aceasta tara criminala. Rusii nu inteleg ca singura solutie este o revolutie si schimbarea regimului comunist, rusii traiesc in bezna dictaturii comuniste a lui Putin oligofren pana la urma treaba lor dar aceasta tara numai din razboaie s-a imbogatit si a furat teritorii. Sa ameninte toate tarile, sa fie si al 3-lea, poate milioane de bombe vor fi si peste Rusia ca sa inteleaga si rusii ce inseamna suferinta unui razboi, mare rau ne-a facut si noua ca ne-a luat atatea teritorii Rusia si TEZAURUL 100 TONE DE AUR. MOARTE RAPIDA PUTIN SI TOTI CRIMINALII BOLSEVICI CARE IL SLUJESC!

  • Rusia ameninta toate tarile, pana si Japonia este amenintata de acesti barbari care traiesc cu multe secole in urma. dar toate tarile cand vor ameninta Rusia? cuvantul pace nu exista pentru aceste animale preistorice doar vor sa cucereasca teritorii cu razboi, sa jefuiasca si sa distruga popoare. Rusia o cauta cu lumanarea nicidecum noi sau alte tari

  • No problem. Deschidem umbrela Na To si stam tupilati sub masĺini in floare

  • rusii animale preistorice

    O racheta de asta cum se cheama dracu sa-i ia de rusi nu poate sa ajunga direct in kapul idiot a lui Putin si la toti bolsevicii idioti si senili care-l slujesc pe criminal? Mosnegaraia bolsevica care face razboaie si slujeste intereselor criminale ale mosneagului nebun putin trebuie pusa la zid cu o racheta Kalibr, mi-e greata de cuvantul rus, rusia, putin, lavrov , lucasenko si tot neamul bolsevic criminal. trebuie executati cu Kalibr ca tot ameninta toate tarile din lume ca numai razboaie ca sa cucereasca teritorii rusia si sa fure sa jefuiasca popoare, niste animale rusii din secolul 15

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`