Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată prințesa Lia după noile intervenții estetice. Pare mai tânără cu 20 de ani

Cum arată prințesa Lia după noile intervenții estetice. Pare mai tânără cu 20 de ani

15 aug. 2021, 20:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Prințesa Lia este de neoprit atunci când vine vorba despre intervențiile estetice. Indiferent cât de grele sunt problemele cu care se confruntă acum, respectiv soțul dat în urmărire internațională și evacuarea forțată din cauza datoriilor, prințesa Lia a surprins la ultima sa apariție publică prin îmbunătățirile evidente de la nivelul chipului.

La 71 de ani, prințesa Lia arată cu cel puțin 20 de ani mai tânără, indiferent de gravitatea problemelor personale cu care se luptă de mai bine de jumătate de an. Prințul Paul este urmărit internațional, dar prințesa Lia face tot ce-i stă în putință pentru a-l aștepta frumoasă și tot mai tânără.

Prințesa Lia a fost surprinsă la un eveniment monden zilele trecute și din fotografii se pot lesne observa schimbările prin care a trecut în ultima perioadă. Întinerită parcă peste noapte, ea a atras toate privirile din jur la un eveniment organizat în București.

Prințesa Lia rezistă eroic tuturor problemelor cu care se confruntă, iar esteticianul o ajută să zâmbească atunci când se privește în oglindă în fiecare dimineață. Fie ea și oglinda hotelului în care locuiește după ce a fost evacuată din casă, împreună cu fiul ei, din cauza unor datorii, în urmă cu o lună.

Potrivit unor surse din anturajul său, prințesa Lia intenționează să plece din țară, probabil să se revadă cu soțul său și de aici dorința de a arăta cât mai bine posibil. Prințesa Lia a cerut să plece pentru o lună în străinătate, iar deplasarea să se facă în lipsa acordului tatălui.

Unde spune prințesa Lia că se află prințul Paul

Paul Lambrino, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare, a fost pus pe lista persoanelor urmărite de Poliția Română, după ce a fost căutat acasă pentru aplicarea mandatului de arestare și nu a fost găsit.

Când s-au dus să-l aresteze pe Prințul Paul, anul trecut în decembrie, oamenii legii au găsit-o doar pe soția acestuia, Lia, care le-ar fi spus că Paul a plecat în Portugalia. Femeia de 71 de ani, care i-a dăruit un moștenitor prințului în urmă cu numai zece ani, a rămas așadar să le țină piept procurorilor.

„Paul este şi s-a considerat nevinovat. Vom folosi toate căile legale care ne stau la dispoziţie pentru a demonstra acest lucru. Prinţul Paul al României se consideră victima unui proces politic. E inadmisibil ca drepturile lui să nu fie recunoscute nici acum. El nu a fugit din ţară în urma condamnării, ci a plecat în Portugalia, unde a deschis un proces de succesiune’, a spus prinţesa Lia, într-un interviu.

Prințul Paul a fost condamnat la 3 ani și 4 luni de închisoare într-un dosar în care a fost acuzat de ‘trafic de influență și luare/dare de mită’. Cum era de așteptat, a fost dat în urmărire generală și nimeni nu mai știe nimic despre el de-atunci.

Fotografia și detaliile despre Paul Philippe al României, cetățean român, născut în Franța, au fost postate pe pagina persoanelor urmărite de Poliția Română, pentru că nu s-a putut pune în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru trafic de influență, luare și dare de mită.

Prințesa Lia, acuzată că și-a înșelat fostul soț cu … o femeie

Dar cine este, totuși, Lia, soția controversată a prințului Paul de România, bărbatul care susține că i se cuvine 37% din averea regală, plus partea ce i-ar fi revenit tatălui său și urmașilor Elenei Lupescu.

Născută în SUA, din mamă româncă și tată american, Lia Georgi Triff a avut parte de o viață desprinsă parcă dintr-o telenovelă.

La vârsta de 25 de ani, Lia s-a căsătorit cu un avocat american foarte bogat, Melvin Belli, care avea atunci 64 de ani, devenind astfel cea de-a cincea soţie a acestuia. Mariajul i-a adus o slujbă foarte interesantă, „asistent pentru afaceri speciale’, la Casa Albă, în mandatul lui Jimmy Carter (1977 – 1981).

După o căsnicie care a durat 16 ani, Lia a decis să divorţeze, iar separarea celor doi soţi a fost însoţită de un mare scandal. Melvin şi-a acuzat soţia că l-a înşelat cu un episcop, dar şi cu… o femeie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *