Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca, după ce a anunțat divorțul! Influencerița a cheltuit mulți bani

Cum arată penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca, după ce a anunțat divorțul! Influencerița a cheltuit mulți bani

30 mart. 2024, 13:20,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Imagini de senzație cu penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca, după ce a anunțat divorţul de Alex Militaru. Influencerița și fostul ei partener au investit mulți bani pentru a se bucura o asemenea locuință.

După cinci ani de viață în comun și investiții într-un penthouse luxos din centrul Bucureștiului, influencerița Carmen Grebenișan și soțul său, Alex Militaru, au decis să meargă pe drumuri separate.

Imagini cu penthouse-ul din care Carmen Grebenișan va pleca

Carmen Grebenișan va fi cea ce va pleca din locuința lor spectaculoasă, care a fost transformată într-un adevărat paradis interior.

„Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect”, a scris Carmen Grebenișan pe InstaStory.

Cu o investiție de peste 250.000 de euro, cei doi au angajat designeri de interior pentru a transforma acest penthouse în casa visurilor lor. La o primă vedere, acest spațiu impresionant ar putea fi ușor confundat cu o vilă de vacanță exuberantă, datorită atenției deosebite acordate fiecărui detaliu. Interiorul este dominat de culori impunătoare și puternice, oferind o atmosferă de lux și rafinament.

Cu toate acestea, ceea ce își atrage atenția cu adevărat este terasa, care te duce cu gândul la o evadare exotică. Cu mobilier elegant și plante exotice, terasa oferă un spațiu perfect pentru relaxare și socializare, sub cerul senin al Bucureștiului.

Care a fost ideea de bază a amenajării locuinței

Un fotograf specializat care a capturat frumusețea acestei locuințe a dezvăluit că vedeta și Alex Militaru au avut grijă să amenajeze fiecare colțișor într-un mod care să îi ofere influenceriței posibilitatea de a împărtăși momente instagramabile de acasă.

În ciuda eforturilor de a crea un spațiu de vis, Carmen Grebenișan a decis să își închidă un capitol important din viața ei și să părăsească și casa în care a trăit împreună cu fostul ei soț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *