Prima pagină » Cancan » Cum arată părinții lui Mihai Bendeac? Dănuț Bendeac, tatăl actorului, a ajuns la vârsta de 61 de ani

Cum arată părinții lui Mihai Bendeac? Dănuț Bendeac, tatăl actorului, a ajuns la vârsta de 61 de ani

22 sept. 2021, 12:41,
în Cancan

Pe Mihai Bendeac îl cunoaște toată lumea, dar puțini știu cine sunt părinții lui. Emilia și Dănuț Bendeac sunt căsătoriți de 38 de ani, iar actorul a declarat de multe ori că îi iubește enorm.

În vara acestui an, Dănuț Bendeac a împlinit onorabila vârstă de 61 de ani. Chiar și așa, actorul are părinți tineri, care nu își arată vârsta. Sunt căsătoriți de 38 de ani și se iubesc de aproape 40. Mihai Bendeac s-a născut chiar în anul căsătoriei părinților, astfel că 1983 a fost unul plin de bucurii pentru familia lui.

Ei sunt părinții lui Mihai Bendeac: Emilia și Dănuț Bendeac

Actorul își ține viața personală și familia departe de public, dar are numai cuvinte frumoase de spus la adresa părinților, dar și a fratelui mai mic, Andrei. Mama, Emilia, este mereu alături de fiul ei și îl însoțește la emisiunea la care este jurat, „iUmor”, de la Antena 1. A făcut parte din public, însă a participat și cu un roast, în cadrul unei ediții speciale.

Mihai Bendeac și-a arătat, de multe ori, dragostea față de părinții lui și, în urmă cu un an, i-a felicitat cu ocazia sărbătoririi a 37 de ani de căsătorie:

„Mulțumesc! Vă iubesc cu disperare”
„Părinţii mei au împlinit 37 de ani de când s-au căsătorit. Au crescut un copil cu probleme. Artist, depresiv, uneori alcoolic, alteori semi-drogalău, în alte situaţii complet nebun. Dar s-au descurcat. Şi m-au făcut mereu funcţional pentru o carieră grea. Apoi, târziu, au mai făcut un copil. Andrei. Care e genial. Frumos, cu o inteligenţă nimicitoare, cu un spirit foarte înalt. Pe lângă el, eu sunt o glumă.

Le-am greşit părinţilor mei de multe ori. Dar, şi ei ştiu asta, i-am ibit şi îi iubesc cu disperare. Nu aşteptaţi să le spuneţi alor voştri că-i iubiţi! Mulţumesc mama şi tata! Vă iubesc cu disperare!”, spunea Mihai Bendeac, în urmă cu puțin timp, despre părinții săi.

Mama lui Mihai Bendeac, Emilia Bendeac, roast de senzație la iUmor

În urma cu aproximativ doi ani, Emilia Bendeac a participat cu un roast senzațional, în cadrul unei ediții speciale. Cu această ocazie, ea l-a ironizat pe fiul ei, dar și pe ceilalți doi jurați, Delia și Cheloo.

„Ştiu că nu te aşteptat. Te aşteptai la orice, numai să nu fiu pe scenă. Păi bine, mămucă, te lăsam eu singur în seara asta?“, îi spune Emilia Bendeac fiului său.

„Mihai, te iubesc ca pe copilul meu. Îmi aduc aminte prima ta zi de viaţă. Nu aveai pic de păr pe corp, exact ca acum. Doar că atunci era normal. Tu nu, nu erai normal nici atunci. Ne-ai făcut să râdem de prima clipă, atunci când doctorul ne-a întrebat dacă ni se pare că eşti frumos“.

În discursul ei presărat cu ironii, Emilia Bendeac i-a inclus şi pe Cheloo şi Delia.

„Lumea zice uneori «ce e cu ratatul ăla fără păr care se dă mare că ştie tot despre orice?» şi eu spun: «de ce vorbiţi aşa? Mie îmi place de Cheloo» (…) Să ştii Cheloo, când Mihai era mic nu avea voie să umble cu băieţi ca tine. Voiam ca anturajul lui să fie unul deosebit şi el la fel. Suportă foarte greu să fie aici, de asta este plătit aşa bine. Am putea spune că îţi mulţumim. În mare parte tu eşti motivul“, continuă mama lui Bendeac ironizându-l pe Cheloo.

Mama lui Bendeac a ironizat-o și pe Delia. Despre ea a spus că în noul său apartament sunt 14 camere, însă în opt sunt frigidere.

„Pentru mine, Mihăiţă va fi mereu bebeluşul meu. Şi chiar dacă acum el a crescut, fanii lui sunt încă la grădiniţă. Însă, este un băiat minunat şi generos, aşa cum l-am crescut. A ajutat-o pe Delia să se mute în noul ei apartament, unde are 14 camere. Opt dintre ele sunt frigidere“.

Emilia Bendeac atacă și ideea că Mihai nu are copii încă:

„Mihai întotdeauna a ştiut ce vrea. A ştiut de mic că vrea să fie actor. A ştiut mereu că vrea Revistă, mai ales la toaletă. M-au întrebat producătorii acestei emisiuni dacă nu dau ceva din casă. Da, voi da pătuţul lui Mihai de când era mic. Îl păstram cu mare drag pentru copiii lui. M-am obişnuit cu gândul… O să păstrez câteva plăci de faianţă şi gata“.

„Mai ştii când erai mic şi aveai o grămadă de prieteni şi te jucai cu ei şi râdeaţi fericiţi, iar tu erai cel mai popular băieţel din cartier? Nici eu“, încheie mama lui Bendeac.

„Măi, mamă, dar ştii că ai zis bine? Ai fi luat da!“, a glumit la final actorul.

„Cred că Bendeac nu putea să facă legătura între cuvintele pe care le aude şi propria mamă. Cred că asta a fost cea mai mare brutalitate pe care a putut să i-o aplice cineva lui Bendeac“, a spus Cheloo încântat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *