Prima pagină » Cancan » Cum arăta Oana Roman când era blondă. Imaginea de acum cincisprezece ani

Cum arăta Oana Roman când era blondă. Imaginea de acum cincisprezece ani

07 feb. 2024, 09:56,
în Cancan

Oana Roman a distribuit cu urmăritorii săi de pe platformele online o fotografie din perioada în care era blondă. Vedeta este iubită și apreciată de mulți români, iar de la debutul său în lumina reflectoarelor, a reușit să câștige o bază solidă de fani, care o susțin în orice moment, indiferent de circumstanțe.

În plus, fiica lui Petre Roman este extrem de implicată pe platformele de socializare, unde împărtășește cu cei care o admiră aproape tot ceea ce se întâmplă în viață sa, atât momentele pozitive, cât și cele mai puțin plăcute.

Cum arăta Oana Roman când era blondă

Recent, însă, Oana Roman a surprins plăcut fanii săi cu o postare specială, deoarece a o pulbicat o imagine de acum 15 ani, din perioada în care avea părul blond, iar puțini dintre admiratorii săi își mai amintesc de această apariție.

„Am găsit poza asta de când eram blondă. Acum vreo 15 ani.”, a scris Oana Roman, în dreptul imaginii de acum 15 ani, de când era blondă.

Ce spune Oana Roman despre viața personală

Recent, Oana Roman a fost foarte deschisă și a făcut câteva dezvăluiri despre viața sa personală, explicând dacă nu este pregătită pentru o nouă relație. Astfel, vedeta a afirmat că nu are planuri în acest sens, dar în cazul în care se va întâmpla, va fi extrem de atentă și va acorda o mare grijă în alegerea partenerului său.

„Eu nu îmi fac planuri, nu spun nici DA, nici NU.

Eu cred că dacă trebuie să se întâmple un lucru, se întâmplă, doar că de data asta o să fiu mult mai atentă, ca să nu îmi mai iau o țeapă atât de îngrozitoare, precum mi-am luat-o în relația trecută. O să fiu mult mai precaută, atentă, o să existe o perioadă de probă foarte lungă și cu siguranță niciun bărbat nu se va apropia de Iza până în momentul în care eu o să fiu foarte sigură de o relație.

Asta poate să fie și peste trei, patru ani, nu știu. Dacă va fi să fie nu o să știe nimeni, asta o garantez. Iza o să afle doar dacă eu o să fiu convinsă că este vorba despre ceva foarte serios. Deci, cu siguranță nu va fi altfel. O să fiu atentă la tot, așa cum nu am fost deloc atentă înainte, acum o să fiu poate prea atentă.”, a mărturisit Oana Roman, pentru WOWbiz.

Fiind foarte implicată în mediul online, Oana Roman și-a surprins fanii cu o imagine veche de 15 ani, de când era blondă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`