Prima pagină » Cultural » Cum arăta Oana Radu înainte de a ajunge celebră. Frumoasă artistă a trecut prin transformări fizice spectaculoase

Cum arăta Oana Radu înainte de a ajunge celebră. Frumoasă artistă a trecut prin transformări fizice spectaculoase

24 aug. 2022, 09:32,
BZI.ro, în Cultural

Multă lume se întreabă cum arăta Oana Radu înainte de a ajunge celebră. Îndrăgita cântăreață se bucură în prezent de celebritate și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Puțini sunt cei care știu ce sacrificii a făcut vedeta de dragul profesiei sale și ce suferințe a ascuns de ochii curioșilor. Frumoasa artistă a trecut prin transformări fizice spectaculoase și face furori de fiecare dată când apare la tv, pe scenă sau la evenimentele mondene.

Cum arăta Oana Radu înainte de operațiile estetice

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Frumoasa artistă are o carieră impresionantă în muzică și se bucură din plin de succes. Dincolo de lumina reflectoarelor, Oana Radu a trecut prin momente extrem de grele pe plan personal. Vedeta s-a luptat mai mulți ani cu kilogramele în plus și a ținut diete drastice pentru a putea slăbi. Mai mult, Oana Radu a suferit de depresie și anxietate după ce a fost ținta răutăților celor din jur.

Oana Radu a dezvăluit cum a reușit să ajungă la greutatea mult dorită și să slăbească spectaculos. Artista și-a schimbat complet stilul de viață, iar după multe eforturi și sacrificii, a ajuns la forma fizică mult dorită.

,,Pe lângă dieta, de la care nu m-am abătut nici măcar o dată, am mers zilnic la sală, unde două ore am făcut aerobic şi evident „am tras de fiare.” Pe tot parcursul dietei, am fost supravegheată de medici, mi-am făcut analizele o dată pe lună, pentru că mi-am dorit să slăbesc, dar nu să mă îmbolnăvesc. Pe lângă acestea, am luat constant vitamine pentru păr şi piele. Pe lângă regim, sală şi masaj, am luat suplimente alimentare pentru slăbit. Acestea sunt complet naturale, conţin doar plante.”, a declarat vedeta tv.

Oana Radu a fost greu încercată și pe plan amoros. Aceasta și-a pierdut logodnicul într-un mod tragic, iar după tristul eveniment a reușit cu greu să își refacă viața. În prezent, Oana Radu se bucură din plin de viață și se declară mulțumită de modul în care arată. Frumoasa artistă are un corp de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public.

O altă artistă celebră care are succes pe plan profesional și se declară o femeie împlinită în viața privată este Andra. Vedeta arată spectaculos și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Deși nu a acceptat să pozeze goală în revistele destinate adulților, Andra este o prezență răvășitoare în lumea mondenă și încinge imaginația multor bărbați cu aparițiile îndrăznețe.

De un succes impresionant se bucură și iubita lui Florin Ristei. Aceasta deține o avere impresionantă și câștigă sume colosale din proiectele sale profesionale. Florin Ristei și logodnica sa formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton.

Ce spune frumoasa artistă despre transformările sale fizice

Oana Radu arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare pe scenă. Artista cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Vedeta a vorbit recent despre transformările sale fizice din ultimii ani, dezvăluind care au fost sacrificiile pe care le-a făcut pentru a ajunge la greutatea dorită.

,,Eram dependentă și iubeam mâncarea. Treaba asta se întâmplă și acum în mine. Este o luptă continuă. Cumva, stilul lui de viață, care era super disciplinat, el fiind sportiv, m-a influențat, dar nu mi se părea că e bine. Ziceam: «Stai, e totul prea strict». Mă plângeam la prieteni. Dar în același timp oamenii îmi spuneau cât de bine arăt. Când a venit pandemia a fost problema, pentru că până atunci mai mâncam pe furiș când plecam de acasă.

Este o dependență. Este un drog cu adevărat. Când îți scapă de sub control poți să ajungi rău. Am avut o dată 120 de kg și altă dată 104.”, a mărturisit artista.

În prezent, Oana Radu face mult sport, are o alimentație echilibrată și este adepta unui stil de viață sănătos. Cântăreața se menține în formă și are un corp fără cusur. Vedeta are o carieră de succes și se declară o femeie împlinită în viața privată alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Oana Radu a slăbit spectaculos și se află într-o formă fizică de invidiat. Celebra cântăreață atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la tv, pe scenă sau la evenimentele mondene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *