Prima pagină » Cancan » Cum arăta Oana Radu grasă. Artista nu poate uita traumele din copilărie și adolescență

Cum arăta Oana Radu grasă. Artista nu poate uita traumele din copilărie și adolescență

10 nov. 2021, 14:06,
în Cancan

Este extrem de frumoasă, carismatică și talentată, dar admiratorii ei știu cum arăta Oana Radu grasă. Cântăreața are în prezent o carieră de succes, este apreciată în lumea muzicală însă artista nu poate uita traumele din copilărie și adolescență. Vedeta a avut parte în trecut de mai multe drame care i-au schimbat viața și au marcat-o definitiv. 

Oana Radu a fost grasă, dar acum are o siluetă de invidiat

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, însă viața ei privată a fost plină de dificultăți și probleme. Vedeta s-a confruntat cu kilogramele în plus, iar greutatea acesteia a reprezentat pentru o lungă perioadă de timp o piedică în dezvoltarea sa profesională. 

Artista a încercat de mai multe ori să slăbească însă fără succes. Din spusele cântăreței, problemele de greutate le-a avut încă din adolescență, dar a început să fie motivată atunci când bărbatul de care îi plăcea a jignit-o.

Vedeta a reușit să slăbească spectaculos, iar după ce a pierdut mai bine de 65 de kilograme a recurs și la câteva operații estetice. 

În cadrul unui interviu, Oana Radu a mărturisit că a fost umilită de un bărbat, însă replicile dure ale acestuia au motivat-o enorm de mult. 

„M-a motivat, însă, un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutatea, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge. Și mi-a zis să mergem să alergăm și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasă dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate.”, a declarat cântăreața.

După multă muncă, sport și diete, Oana Radu a ajuns la forma fizică dorită. Vedeta se afișează pe rețelele de socializare în costum de baie și este extrem de încrezătoare, spre încântarea admiratorilor ei.

Traumele din copilărie și adolescență i-au schimbat definitiv viața artistei 

Oana Radu a avut parte de o copilărie grea. Artista a vorbit deschis despre dramele din viața ei privată și despre cum a fost marcată de lipsa tatălui. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că a fost crescută doar de mamă deoarece tatăl a părăsit-o imediat după naștere. 

Mai mult decât atât, frustrările din copilărie și durerea provocată de lipsa tatălui i-au afectat încrederea și stima de sine. 

„Tati ne-a părăsit, la început judecam decizia asta a lui, i-am simţit lipsa foarte mult. Dragostea de tată e unică… Am suferit, a fost greu, mama s-a zbătut mult, aveam mereu datorii pentru ca mie să-mi fie bine, să mă susţină în muzică.

Nu mi-a dat bani niciodată, nu m-a ajutat deloc. Îmi promitea că vine şi mă lăsa baltă. E clar că nu m-a vrut în viaţa lui, el a ştiut mereu unde sunt, la ce şcoală învăţ. A încercat să dea vina pe mami, dar nu cred că are legătură. Dacă voia, putea să fie în viaţa mea. Am suferit mult, nu înţelegeam de ce mi se întâmplă asta, eram geloasă pe cei care aveau o familie întreagă.

M-am transformat într-o adolescentă frustrată, eram atât de grasă… Dar îmi plăcea atât de mult mâncarea încât oricine îmi spunea ceva, nu îmi păsa. Mă îmbrăcam cu haine de băieţi pentru că nu mă încăpeau hainele de fete.”, a precizat cântăreața.

Artista a mai trecut printr-o grea suferință atunci când logodnicul ei, Alin Mihai Suflea, și-a pierdut viața după ce a fost incendiat într-un bloc din Craiova. 

Oana Radu a slăbit spectaculos și afișează în prezent un corp de invidiat. Dincolo de traumele prin care a trecut, cântăreața a demonstrat că este puternică, iar în prezent are o carieră frumoasă și se bucură de succes. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *