Prima pagină » National » Cum arată Noul 2021, Mercedes S-Class, Interior-Exterior – GALERIE FOTO

Cum arată Noul 2021, Mercedes S-Class, Interior-Exterior – GALERIE FOTO

12 mai 2020, 19:47,
George Cristian în National

Împătimiţii de autovehicule au fost surprinşi de Noul 2021 Mercedes S-Class. Imaginile au ajuns de curând în mediul online chiar înainte de prezentarea oficială. Acest model surprinde prin noua planșa de bord care include un ecran uriaş care ocupă aproape toată consola centrală.

Vă prezentăm imagini Interior-Exterior cu Noul 2021, Mercedes S-CLASS

Partea din faţă a noului 2021 Mercedez S-Class este una clasica, păstrând linia obişnuit a producătorului german de maşini de lux . Imaginile cu exteriorul noului Mercedes S-Class au apărut în mediul online şi se pare că prototipul nu are aproape nicio bandă de camumflat, deci se poate vedea foarte bine finisajele de lux a Clasei S a celor de la Mercedez-Benz.

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

Exteriorul noului 2021 Mercedez-Benz S CLASS

Farurile acestui model coboară oblic spre grila radiatorului. Această „faţă de animal” a fost preluată de la noul CLS și de la gama compactă.  În partea din spate, sporturi noi, orizontale, cu o bandă cromată, care se întinde deasupra lor

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

Interiorul Noului 2021 Mercedez-Benz S CLASS

Cum am fost obişnuiţi de la alte modele lansate de Mercedes, evacuările sunt false. Stopurile cu o formă ascuțită unite de o bară cromată.

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

 

Revoluţie în INTERIORUL noului 2021 Mercedez-Benz S-CLASS

În interior este locul unde are loc adevărata revoluție, deoarece totul a fost reproiectat . Panoul de bord prezintă un aspect în două straturi, partea superioară încorporând orificiile de aerisire centrale, care sunt acum poziționate deasupra noului ecran de infotainment, mai degrabă decât sub acesta. Acesta din urmă ocupă o bucată imensă de bord și are o puternică senzație de Tesla. Având în vedere că numărul de butoane a fost decupat, afișajul va fi probabil utilizat pentru a controla cele mai multe funcții ale mașinii. În stânga, putem vedea pornirea butonului, lângă grupul de instrumente digitale. În spatele acestuia, există un fel de decupaj care ar putea avea ceva de-a face cu sistemul de afișare,, în timp ce în fața ecranului secundar se află volanul reproiectat, cu un logo mare cu stea cu trei vârfuri în mijloc și mai multe butoane pe fiecare parte. Insertiile din aluminiu împrăștiate prin cabină conferă noului Clasa S un aspect mai modern.

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

După cum se poate observa în imaginea de mai sus, singurele butoane fizice sunt cele de la baza tabletei. Schimbatorul de viteze a fost poziționat în dreapta, pe coloana volanului, nefiind sesizată nicio modificare.

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

Noul Mercedes-Benz S-Class W223

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`