Prima pagină » Cancan » Cum arată Nicholas Noah, fiul cel mic al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Ion Țiriac. Seamănă leit cu mama lui!

Cum arată Nicholas Noah, fiul cel mic al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Ion Țiriac. Seamănă leit cu mama lui!

15 iun. 2022, 10:52,
în Cancan

Brunet, cu ochii mamei lui și același zâmbet fermecător ca al Ilenei Lazariuc: la doar 13 ani, Nicholas Noah este copia în miniatură a mamei sale. Mărturie stau cele mai recente imagini publicate de Ileana Lazariuc pe contul său de Instagram.

Ileana Lazariuc a trăit alături de Alexandru Ion Țiriac una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbizul românesc și au împreună doi copii superbi.

Cum arată Nicholas Noah, fil cel mic al Ilenei Lazariuc și al lui Ion Ion Țiriac

Fiica Anastasiei Lazariuc a publicat noi imagine cu mezinul familiei, iar fanii s-au topit. Discretă și reținută în privința vieții sale private, Ileana Lazariuc încearcă să se țină departe de lumina reflectoarelor. Rare sunt ocaziile când face publice imagini cu ea sau cu cei doi fii pe care îi are împreună cu Ion Ion Țiriac.

Aflată în Franța împreună cu fiul ei cel mic, vedeta a postat pe Instastory un filmuleț în care apare stând la o masă, la o terasă, alături de fiul său. Pe fundal se aude în surdină cântându-se muzică franțuzească, iar cei doi, mamă și fiu, unul lângă altul, sunt adorabili împreună și, din câte se poate vedea, seamănă ca două picături de apă.

Cine este Nicholas Noah

Nicholas Noah este mezinul cuplului Ilean Lazariuc – Ion Alexandru Țiriac. El s-a născut în 2009, la un an după de fratele lui cel mare, Alexandru, născut în 2008, la Paris.

De altfel, tot în 2009, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, și-au și unit destinele după şapte ani de relație. La scurt timp după nuntă, cei doi au locuit la Paris, apoi s-au întors în București, iar în 2019, după 17 ani de relație, au dezvăluit că au divorțat în mare secret.

Ce se întâmplă între Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr

Ileana Lazariuc și Ion Țiriac Jr au flirtat recent pe Instastory, fără să se ascundă. Ileana Lazariuc a distribuit o imagine din perioada căsătoriei cu fiul lui Țiriac, alături de următorul mesaj:

„Când tu ești centrul universului lui. Mișcă-te dreapta și zâmbește, a spus el, lumina soarelui te prinde mai bine din unghiul acela.”

Țiriac Jr a reacționat: „Am vrut să prind apusul în părul tău.”
„A fost frumos apusul în ziua aia ai dreptate”, i-a răspuns Ileana, deschizând, parcă, o cutie cu amintiri frumoase, de cuplu.

Nu a trecut mult, iar Sorana Cîrstea a avut o reacție extrem de interpretabilă pe Instagram.

„Călătorește și nu spune nimănui. Trăiește o poveste frumoasă și nu spune nimănui. Trăiește fericit și nu spune nimănui. Oamenii distrug lucrurile minunate.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
02 octombrie 2024
02 octombrie 2024