Prima pagină » Cancan » Cum arată Neti Sandu fără perucă – întrebarea de pe buzele tuturor românilor

Cum arată Neti Sandu fără perucă – întrebarea de pe buzele tuturor românilor

10 mart. 2021, 13:46,
în Cancan

Este o prezență binecunoscută pe micile ecrane, iar multă lume e curioasă cum arată Neti Sandu fără perucă sau dacă poartă așa ceva. Și aceasta deoarece îndrăgita prezentatoare a horoscopului are aceeași coafură de la prima apariție TV. Așadar, care este adevărul despre podoaba capilară a horoscopistei Neti Sandu?

Neti Sandu este cea care aduce zi de zi horoscopul în casele noastre, dar și alte informații pentru cei care cred în previziunile astrale. Și totuși, chiar dacă apare pe sticlă de peste 25 de ani, sunt multe detalii mai puțin cunoscute despre ea. Astfel, există destule persoane interesate ce vârstă are Neti Sandu sau care vor să afle detalii despre familia ori starea ei civilă. Ba chiar, unele căutări pe internet vizează și alte date biografice, cum ar fi înălțimea prezentatoarei horoscopului. Însă curiozitatea cea mai mare este legată de podoaba ei capilară.

Neti Sandu, cu sau fără perucă?

De foarte multe ori, anumite publicații au lansat ideea că Neti Sandu ar purta perucă. Și totuși care este adevărul cu privire la acest detaliu? Ei bine, însăși prezentatoarea horoscopului a făcut lumină în acest caz, explicând de ce această ipoteză pare a fi una adevărată. Astfel, Neti Sandu a explicat într-unul din rarele ei interviuri care este secretul cu privire la părul său.

Prezentatoarea Neti Sandu a povestit despre coafura sa celebră pe care o are de peste 25 de ani! În timp, la sugestiile mai multor stilişti, prezentatoarea a încercat diverse schimbări de look, lăsându-și părul mai lung ori schimbându-și coafura. Și totuși, de fiecare dată, rezultatele nu au fost cele scontate, astfel că Neti Sandu a revenit la vechea coafură care, practic, este un fel de marcă înregistrată în cazul horoscopistei.

„Am încercat să-mi schimb coafura, am lăsat părul şi mai lung. Fiecare stilist pe care l-am avut a vrut să-mi schimbe tunsoarea. Şi i-am spus: «Foarte bine, schimb-o, dar aş vrea să-mi stea mai bine. Dacă reuşeşti să-l faci să-mi stea mai bine eu sunt de acord». Dacă îl las să fie mai lung, părul în sine e foarte frumos, dar nu pot să spun că îmi stă mie bine…”, a spus în urmă cu ceva timp Neti Sandu.

Cum arăta Neti Sandu în tinerețe

Este o figură memorabilă a postului de televiziune Pro TV și este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din lumea televiziunii românești. Și totuși, chiar dacă prezintă horoscopul de peste un sfert de veac, Neti Sandu a avut un cu totul alt job înainte de a ajunge la Pro TV. Și asta s-a întâmplat vreme de 18 ani, timp în care Neti a lucrat ca bibliotecară la un institut de proiectări și arhitectură.

Totuși, fiind o figură atât de comună și cunoscută telespectatorilor, multă lume nu știe cum arăta Neti Sandu în tinerețe. Astfel, de-a lungul timpului prezentatoarea și-a schimbat stilul vestimentar, dovedind faptul că este o femeie stilată. Însă, cu toate aceste schimbări de look, astroloaga nu a renunțat niciodată la coafura consacrată, ceea ce a făcut ca multă lume să se întrebe cum îi stă lui Neti Sandu fără perucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *