Prima pagină » Cancan » Cum arăta Nea Marin în tinereţe. Omul de televiziune e însurat de mai bine de 40 de ani

Cum arăta Nea Marin în tinereţe. Omul de televiziune e însurat de mai bine de 40 de ani

05 ian. 2021, 14:54,
BZI.ro, în Cancan

Cine nu a auzit de Nea Marin? Toată lumea îl ştie pe omul de televiziune responsabil cu voia bună şi buna dispoziţie. Însă puţini ştiu cum arăta Nea Marin în tinereţe. Ei bine, ajuns la vârsta de 62 de ani, acesta a reuşit să se păstreze în formă. Iar dacă în prezent este într-o formă de invidiat, nu este doar o întâmplare. Nea Marin este un domn chipeş, iar multe trăsături fizice nu i s-au schimbat de-a lungul anilor.

Cum arăta Nea Marin în tinereţe

Nea Marin este un cunoscut om de televiziune, care şi-a câştigat publicul prin caracterul lui şi prin bună dispoziţie pe care o oferă tuturor. Îndrăgostit de dans încă din adolescenţă, Nea Marin a reuşit să-şi croiască prin intermediul carierei de dansator drumul către celebritate.

Nea Marin, în vârstă de 62 de ani, a reuşit să se păstreze în formă din adolescenţă. Iar dacă în prezent este într-o formă de invidiat, nu este doar o întâmplare. Nea Marin este un domn chipeş, iar multe trăsături fizice nu i s-au schimbat de-a lungul anilor.

Dânsul a fost pasiunea lui Nea Marin dintotdeauna, însă nu avea cum să ştie că tocmai talentul acesta îl va propulsa în televiziune. Viaţa lui a luat o întorsătură atunci când a devenit cunoscut drept unul dintre cei mai buni coregrafi de dansuri folcorice de la noi din ţară.

După ce a făcut parte mulţi ani din echipa „Calusarii din Conteşti”, alături de care a câştigat numeroase premii, a mai fost doar un pas mic către celebritate. Nea Marin lucrat cu multe vedete înainte să ajungă om de televiziune. Chiar dacă făcea primii paşi spre o carieră de succes, personalitatea energică şi umorul sau l-au ajutat să se adapteze fără probleme la statutul de vedetă.

Nea Marin e căsătorit de mai bine de 40 de ani

Fiind un bărbat atrăgător, nu avea cum să nu aibă lângă el o femeie la fel de atrăgătoare. Acesta este căsătorit de 40 de ani cu soţia lui, Marioara, iar împreună au două fete, Larisa şi Dana. Din declaraţiile lor, aceştia au fost prieteni timp de cinci ani de zile până să devină iubiţi. La nunta lor au participat 400 de invitaţi.

”Am avut nuntă tradiţională, cu voalul miresei, bărbieritul mirelui. Totul a fost tradiţional, mai puţin costumul popular pentru că acum 35 de ani nu mai erau în sat”, povestea Nea Marin despre cel mai important eveniment din viaţa sa.

Nea Marin are numai cuvinte de laudă la adresa soţiei sale. Doamna Maria i-a stat alături la bine şi la rău şi este persoana cu care Nea Marin se sfătuieşte în toate, scrie wowbiz.ro.

”Ea este soţia mea şi este cea care mi-a suportat toate nebuniile şi îi mulţumesc pentru asta. O iubesc mult, ne-am luat din dragoste”, declara în urmă cu câţiva ani Nea Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *