Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie, la 43 de ani: „Prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”

Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie, la 43 de ani: „Prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”

24 aug. 2022, 21:30,
în Cancan ultimă oră

Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie, la 43 de ani. După filmările pentru Splash! Vedete la apă, marca Antena 1, vedeta tv a plecat într-o vacanță binemeritată, alături de prieteni apropiați. Ea a postat, recent, câteva imagini pe rețelele sociale, alături de un mesaj pentru fani.

Monica Bârlădeanu și-a luat o pauză de relaxare, după ce a muncit o vară întreagă pe platourile de filmare de la Antena 1. Vedeta a trecut de la serialul VLAD, PRO TV, la emisiunile postului concurent. Actrița a fost invitatul special de la iUmor, unde a ocupat un scaun de la masa juraților, apoi a prezentat Splash! Vedete la apă, împreună cu Răzvan Fodor și Ramona Olaru.

Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie

Prezentatoarea tv a plecat în vacanță, după sezonul prezentat la Splash! Vedete la apă. Ea a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, unde s-a afișat în costum de baie.

Actrița și-a etalat silueta de invidiat la piscină, dar și pe plajă. Prezentatoarea de la Antena 1 a îmbrăcat un costum de baie roșu, accesorizată la gât cu diverse lănțișoare. În altă poză, apare într-o altă piesă vestimentară albă. Vedeta tv a plecat într-o vacanță binemeritată, alături de prieteni apropiați.

Pe lângă imaginile postate pe rețelele sociale, ea a publicat și un mesaj pentru fani. Ea recunoaște că e prima vacanță cu adevărat fabuloasă după mulți ani.

„N-am crezut niciodată că o vacanță la sfârșit de august se simte atât de bine. Iulie-început de august am lucrat (că doar știți din stories), iar iunie am fost în pregătiri pt emisiune. Parcă m-aș fi simțit vinovată să mă duc în vacanță. Sincer. Acum însă, la sfârșit de vară, simt că e absolut binemeritat și necesar acest time out în care mă bucur de apă, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natură ce se desfășoară în fața noastră absolut minunat și divin. Serios… pentru mine e prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”, a scris Monica, pe Instagram.

Monica Bârlădeanu a semnat cu Antena 1, după 5 ani la ProTV

Monica Bârlădeanu a făcut o schimbare impresionantă din punct de vedere profesional. Aceasta a renunțat la colaborarea cu ProTV și a ales să meargă la Antena 1. Prima sa apariție televizată de la noul trust a uimit pe toată lumea. Actrița s-a prezentat la iUmor, unde Delia, Cheloo și Mihai Bendeac nu se așteptau să o vadă. Ea a făcut parte din juriu, a notat prestațiile concurenților și a primit mai multe roast-uri din partea colegilor de breaslă.

„Sunt show-uri pe care le urmăream sezon de sezon, iUmor fiind unul dintre ele, așa încât, în momentul în care a venit invitația de a mă așeza la masa juriului o ediție, am primit-o cu mult entuziasm”, a declarat ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`