Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani. Fotografii pe care nu le-ai văzut niciodată

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 20 de ani. Fotografii pe care nu le-ai văzut niciodată

27 iun. 2021, 10:34,
în Cancan ultimă oră

Cu titlul „Ce-i coace Mihaela lui Ștefan”, revista Unica publica în primul număr de existență, apărut în decembrie 1997, un material din care aflăm că gătitul este una dintre pasiunile Mihaelei Rădulescu. „M-am ferit să declar asta. Cum, însă, avem o mulțime de prieteni care vin pe la noi special să mănânce, mi s-a dus buhul”, povestea ea.

Deși îi plăcea să ia masa la restaurant, ca să-i facă pe plac lui Ștefan, Mihaela pregătea și acele feluri de mâncare pe care ea nu le suporta.

Mihaela Rădulescu, altercație cu Ștefan Bănică Jr. pe vremea când formau un cuplu

Mihaela Rădulescu și Ștefan Bănică Jr. au avut o relație în urma cu mai mulți ani, iar toată lumea credea că sunt suflete pereche. Lucrurile însă nu stăteau chiar așa. Regizorul George Ciubotaru a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate din intimitatea celor doi, scrie cancan.ro.

„Eram împreună într-un weekend, într-o vacanţă. A fost o altercaţie între Ştefan şi Mihaela. El era şi a fost mereu foarte gelos, dar şi violent verbal, iar ea era curtată de mulţi bărbaţi. S-au certat din cauza unui mesaj pe care l-a primit Mihaela.  Ea a vrut să îşi ia lucrurile şi să plece.

Am încercat să îi despart. Am sărit pentru a calma lucrurile, pentru că un weekend minunat risca să se transforme în altceva. Nici Mihaela nu este fata care să stea“, a spus atunci George Ciubotaru.

Cristi Brancu, despre episodul violent Ștefan Bănică – Cristina Țopescu

Cristi Brancu a dezvăluit că Ștefan Bănică a bătut-o pe Cristina Țopescu, pe plajă, iar jurnalista a povestit totul despre un alt moment de cumpănă din relația ei cu artistul, în care acesta a amenințat-o cu moartea.

„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea.

A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă. Ținea un cuţit mare de bucătarie sub haină. Îmi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă“, a spus regretata Cristina Ţopescu, acum câțiva ani.

Ce a spus Andreea Marin despre Ștefan Bănică Jr.

Andreea Marin a vorbit despre Ștefan Bănică Jr. și mariaju pe care l-a avut cu aceasta. Relația dintre cei doi a ajuns la final în urma cu aproximativ 11 ani din cauza neînțelegerilor tot mai dese.

Chiar dacă diva și-a dorit mereu să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor, anumite detalii au ieșit la iveală.

Andreea Marin a demonstrat mereu că este o femeie puternică și că a reușit cu ușurință să treacă peste momentele grele din viață sa. Totodată aceasta a menționat și despre prejudecățile pe care le-au avut oamenii cu privire la mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024