Prima pagină » Radio » Actualitate » Cum arată Maria, soţia lui Victor Piţurcă. Doamna Mia are o fată și un băiat cu fostul selecționer al naționalei

Cum arată Maria, soţia lui Victor Piţurcă. Doamna Mia are o fată și un băiat cu fostul selecționer al naționalei

18 ian. 2023, 10:21,
BZI.ro, în Radio

Puțină lume știe cum arată Maria, soţia lui Victor Piţurcă, cea care i-a dăruit o fată și un băiat fostului selecționer al naționalei. Doamna Mia, care este o prezență foarte discretă în spațiul media, și-a iertat soțul care a înșelat-o cu Vica Blochina. Mai mult, Maria Piţurcă are grijă, în prezent, și de Edan, fiul pe care soțul ei îl are cu fosta balerină.

Maria Piţurcă, soția fostului selecţioner al României, pare să fi trecut peste relaţia acestuia cu Vica Blochina. Pe lângă cei doi copii pe care îi are cu Victor Piţurcă, aceasta se ocupă și de băiețelul pe care soţul ei îl are cu Vica Blochina.

Cum arată Maria, soţia lui Victor Piţurcă

Victor Pițurcă este căsătorit de peste 30 de ani cu Maria, în vârstă de 62 de ani, alături de care are doi copii, Claudia și Alexandru. De curând, Alex Piţurcă, fiul cel mare al lui Victor Piţurcă, a postat o fotografie pe rețelele sociale, alături de sora şi mama sa. Din imagini se observă că Maria Piţurcă se menține excelent! În plus, doamna Mia, aşa cum i se spune soţiei lui Victor Piţurcă, este foarte fericită deoarece își sărbătorea ziua de naștere.

Victor Pițurcă mai are un băiat, Edan, în vârstă de 15 ani, dintr-o relație extraconjugală cu Vica Blochina, o fostă balerină originară din Lituania. Maria Piţurcă a trecut peste acest derapaj al soţului ei, iar acum are grijă de Edan, care s-a mutat la tatăl lui, mai ales că Vica Blochina participă la Survivor România, show care se filmează în Republica Dominicană.

Alexandru Pițurcă a jucat la rândul său fotbal și a fost un obișnuit al vieții de noapte din București. Acesta are acum o relaţie cu Cristina Ich, o cunoscută influenceriţă. Iar despre sora sa, Claudia, se ştie doar că este căsătorită, din 2013, cu Mihai Naboiu, iar nași le-au fost Cosmin Olăroiu și soția acestuia, Luminiţa. Claudia i-a dăruit lui Victor Pițurcă și un nepot, Antonio Alexandru, care are 11 ani.

Edan, fiul lui Victor Pițurcă, e leit tatăl său

Edan Pițurcă a împlinit toamna trecută 15 ani și seamănă leit cu tatăl său, Victor Pițurcă! Deşi inițial nu a vrut să-l recunoască, fostul selecţioner al naționalei are acum o relaţie foarte bună cu fiul său. Mai mult, de ceva vreme, Edan s-a mutat acasă la Victor Piţurcă, spre disperarea mamei sale!

Vica Blochina spunea în urmă cu ceva timp că Edan se înțelege foarte bine cu întreaga familie a lui Victor Pițurcă, mai ales cu fratele său vitreg, Alexandru. În plus, Maria, soția lui Victor Pițurcă, l-a acceptat și ea pe Edan și are grijă de el ca și cum ar fi al său.

„Edan are 15 ani, acum a crescut! E mai înalt ca mine! Nu vreau să se facă fotbalist, doctor estetician vreau. Toate prietenele mele i-au zis: să ne faci păpușă din mătușă!”, scria pe rețelele sociale, în urmă cu ceva timp, Vica Blochina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *