Prima pagină » Cancan » Cum arată Maria, fiica lui Gică Popescu! „Divă la 20 de ani!”

Cum arată Maria, fiica lui Gică Popescu! „Divă la 20 de ani!”

21 sept. 2020, 13:03,
în Cancan

Fiica lui Gică Popescu nu mai este un copil. Maria Popescu are 20 de ani şi s-a transformat într-o tânără extrem de sexy şi provocatoare. Dovada sunt pozele de pe reţelele de socializare care stârnesc admiraţia internauţilor. Fata fostului internaţional este acum studentă la o prestigioasă universitate din Milano.

Cum arată Maria, fiica lui Gică Popescu

Gică Popescu, actualul preşedinte de la FC Viitorul, are doi copii, Nicolas şi Maria. Nicolas, 17 ani, este un mijlocaş de mare perspectivă, aflat deja în lotul echipei FC Viitorul, iar Maria, 20 de ani, este studentă la una dintre facultăţile celebre ale Europei, Bocconi din Milano.

Tânăra a fost des fotografiată în trecut alături de Ianis Hagi, fiul cumnatului tatălui său, dar şi alături de fratele său, Nicolas. Maria este din ce în ce mai prezenta pe reţelele de socializare, iar pe Instagram, a ajuns la peste 5000 de urmăritori. Postările sale sexy sunt apreciate de fanii săi, ce nu se sfiesc să lase comentarii fiicei „Baciului”.

În această vară, Maria şi Nicolas au fost fotografiaţi de paparazzi la mare, rupând pe genunchi cluburile de la Mamaia, semn că, le place distracţia, la fel ca majoritatea tinerilor din ziua de azi.

Mărturisiri făcute de Gică Popescu, infectat cu Covid-19: „Plămânii nu arăta foarte bine!“

Fostul mare fotbalist şi preşedinte al FC Viitorul, Gică Popescu, a făcut mai multe mărturisiri de pe patul de spital, după ce s-a infectat cu Covid-19. Internat la Spitalul ”Matei Balş” din Bucureşti, Gică Popescu a povestit cum şi-a dat seama că este infectat.

„Avusesem nişte dureri de cap şi doar într-o zi câteva frisoane. Am zis să merg să fac testul. Mă testasem de multe ori până atunci. De data asta am ieşit pozitiv, dar în acel moment eram OK, nu mai aveam simptome. M-am dus şi la Matei Balş pentru investigaţii suplimentare. Ce a urmat? Virusul a dezvoltat foarte repede o pneumonie şi nu mi-a fost bine. Cu tuse … După cum vezi, mai tuşesc şi acum, când vorbesc cu voi”, a declarat Gică Popescu.

În prezent, preşedintele FC Viitorul spune că se simte mai bine, dar plămânii săi nu arată prea bine şi este nevoie să rămână în spital.

„Din păcate, tomografia computerizată, CT-ul adică, pe care am făcut-o în weekend la nivelul plămânilor nu a arătat foarte bine, iar doctorii mi-au spus că e nevoie să mai rămân spitalizat”, a precizat Gică Popescu.

A făcut tratament cu Remdesivir

Fostul mare fostbalist roman a menţionat că a urmat un tratament cu Remdesivir.

„Medicamente am luat, e vorba despre Remdesivir. Am fost atent pe unde umblu, să port mereu masca, să mă dezinfectez la fiecare 5 minute, umblăm cu sticlă de dezinfectant după mine în buzunar, dar uite că s-a întâmplat. Habar nu am de unde aş fi putut să-l iau“, a povestit Gică Popescu.

Preşedintele FC Viitorul a adăugat că nimeni din familia lui nu s-a mai infectat.

„Nimeni din familia mea nu a dezvoltat vreun simptom până acum. Soţia, care oricum trebuie să stea izolată 14 zile, n-a acuzat nimic până acum, dar astăzi i-am zis să meargă să fac testul, mai ales că au trecut atâtea zile, a trecut şi perioada de incubaţie“, a mai spus Gică Poepscu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *