Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată mama Oanei Moșneagu. S-au pozat împreună, alături de Vlad Gherman

Cum arată mama Oanei Moșneagu. S-au pozat împreună, alături de Vlad Gherman

08 iul. 2022, 22:30,
în Cancan ultimă oră

 Iubita lui Vlad Gherman are 31 de ani și după ce a lucrat câțiva ani la o multinațională, a decis să-și urmeze pasiunea și să se înscrie la Facultatea de Teatru.Notorietatea și-a câștigat-o datorită rolului pe care l-a jucat în serialul „Fructul oprit’, iar acum interpretează rolul Andreei în serialul „Adela”.

Pe plan personal, Oana Moșneagu formează un cuplu cu Vlad Gherman, între cei doi existând o diferență de vârstă de doi ani și jumătate, ea fiind mai mare decât el. Deși actrița este discretă în ceea ce privește viața personală, aceasta a postat o imagine rară cu mama sa, alături de un mesaj emoționant.

Cu ocazia aniversării celei care i-a dat viață, tânăra a postat câteva fotografii care surprind momentele speciale petrecute împreună. Iată cum arată mama Oanei Moșneagu!

Cum arată mama Oanei Moșneagu

De ziua sa, mama Oanei Moșneagu a primit o surpriză de proporții din partea fiicei sale și a iubitului acesteia. Pentru că aceasta nu mai zburase până atunci, cei doi actori i-au oferit un zbor deasupra României cu o aeronavă privată.

Actrița a imortalizat acest moment și a publicat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, alături de o urare emoționantă.

„Nu cred că e nevoie de prea multe cuvinte ca să descriu ce reiese oricum din fotografiile astea. Bucurie. Multă bucurie. Să îmi trăiască! Toți! Fericiți și sănătoși! Și ea să îmi rămână plină de sfânt, magie și joc până la adânci bătrâneți!”, a scris iubita lui Vlad Gherman.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au mutat împreună

Cei doi s-au mutat împreună după câteva luni de relație, semn că între cei doi lucrurile devin din ce în ce mai serioase. Oana Moșneagu și-a adus lucrurile la Vlad și au căzut de comun acord să mai facă mici schimbări, cât să se simtă confortabil în locuința lor.

„Oana se mută aici. Ea stătea în chirie, eu stau în chirie, dar pentru că petreceam foarte mult timp împreună, am zis să facem pasul ăsta. E un pas important pentru orice relație și pentru că ne-am asumat drumul ăsta pe care am pornit împreună, am zis hai să ne mutăm”, a menționat Vlad într-un vlog pe canalul lui de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *