Prima pagină » Cancan » Cum arată mama Nicoletei Luciu. Parcă ar fi sora mai mare, nu cea care i-a dat viață

Cum arată mama Nicoletei Luciu. Parcă ar fi sora mai mare, nu cea care i-a dat viață

13 ian. 2022, 14:18,
BZI.ro, în Cancan

Dacă fosta vedetă Playboy este cunoscută de toți, multă lume se întreabă cum arată mama Nicoletei Luciu și ce s-a ales de cea care i-a dat viață focoase brunete. Ei bine, recent a fost ziua de naștere a acesteia, ocazie cu care fiica cea mare i-a făcut o urare emoționantă. În plus, aceasta pare că și-a găsit liniștea după ce în trecut a suferit din cauza soțului alcoolic.

Nicoleta Luciu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din țara noastră, atât pentru cariera sa, cât și pentru frumusețea deosebită. Încă de când a debutat în televiziune, oamenii au apreciat-o foarte mult pentru firea sa sinceră și elegantă, dar și pentru modestia de care a dat dovadă. Și totuși, ea vorbește rar despre viața sa personală, iar membrii familiei sale au stat departe de lumina reflectoarelor. Însă pe 9 ianuarie a făcut o excepție, deoarece a postat o fotografie alături de mama sa.

Cum arată mama Nicoletei Luciu

Copilăria și adolescența surorilor Luciu au fost marcate de traiul alături de un tată alcoolic, care adesea le abuza verbal. Cu toate acestea, acest coșmar s-a terminat în cele din urmă, atât pentru Nicoleta și Iuliana Luciu, dar și pentru mama lor, Lucica. Amintirile de atunci au fost uitate, iar vedeta face tot posibilul să-i asigure celei care i-a dat viață un trai cât mai liniștit.

Iar zilele trecute, Nicoleta Luciu a făcut o urare emoționantă cu ocazia zilei de naștere a mamei sale. În data de 9 ianuarie; Lucica Luciu a împlinit anii, așa că momentul a fost marcat de o postare emoționantă în mediul online. Fosta vedetă TV a postat o fotografie cu mama sa, însoțită și de o urare pe măsură.

„La mulți ani, MAMA! Te iubim! Să ne trăiești!”, a scris Nicoleta Luciu la descrierea imaginii cu mama ei.

Din imagine se poate vedea clar că cele două seamănă foarte mult, dovadă că frumusețea este ereditară în familia lor. În poza respectivă, Lucica Luciu este fericită și zâmbește, iar fanii Nicoletei i-au transmis și ei câteva urări cu ocazia acestei zile.

„La mulți ani cu sănătate! Să vă bucurați mulți, mulți ani de prezența duamnei!, La mulți ani! Să fie sănătoasă și fericită alături de familia ei frumoasă!, La mulți ani, arată super! sau La mulți ani, doamnă! Mă gândeam de unde vine frumusețea Nicoletei, dar acum am înțeles… de la mama!!,au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Nicoleta și Iuliana Luciu, copilărie dificilă

Nicoleta Luciu și sora ei Iuliana au crescut într-o familie modestă din București, iar copilăria le-a fost marcată de situația dificilă dintre părinții săi. Tatăl avea probleme cu consumul de alcool, ceea ce adesea provoca neînțelegeri între el și soția lui. Din nefericire, viciul său îl determina să fie foarte agresiv cu fiicele și partenera sa de viață, lucru despre care vedeta a decis să vorbească deschis în fața oamenilor.

Se pare că bărbatul era foarte violent cu mama surorilor Luciu, iar Nicoleta și Iuliana făceau tot posibilul să o protejeze. Ascundeau obiectele ascuțite și încercau să-l evite pe cât posibil, dar acest lucru nu era posibil. În plus, Nicoleta Luciu a mărturisit că în copilărie nu a simțit deloc iubire pentru părintele său, deoarece acesta nu și-a manifestat niciodată afecțiunea. Era agresiv atât fizic, cât și verbal cu ea dar și cu mama Nicoletei Luciu, iar singurul sentimente pe care i l-au purtat fiicele sale a fost frica.

„Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar”, mai spunea Nicoleta Luciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *