Prima pagină » Cancan » Cum arată mama Narcisei de la Chefi la Cuțite. Concurenta s-a căsătorit când avea doar 15 ani

Cum arată mama Narcisei de la Chefi la Cuțite. Concurenta s-a căsătorit când avea doar 15 ani

07 iun. 2021, 11:29,
BZI.ro, în Cancan

Cum arată mama Narcisei, concurenta care i-a impresionat pe jurații de la Chefi la Cuțite, este întrebarea de pe buzele tuturor fanilor. Și aceasta deoarece, după cum a povestit tânăra, ea s-a căsătorit de la vârsta de 15 ani. Mai mult, Narcisa Birjaru spune că-i datorează foarte multe mamei sale, cu care are o relație foarte strânsă.

Narcisa Birjaru este concurenta de la Chefi la Cuțite care i-a impresionat probabil cel mai mult pe jurații de la Antena 1. Tânăra participantă a povestit într-una din edițiile trecute că s-a măritat încă de la vârsta de 15 ani. Recent, s-a aflat că are o mamă la fel de frumoasă ca ea. Participanta din echipa mov este foarte apropiată de familia sa, mărturisind în urmă cu ceva vreme că a ținut mereu cont de tradițiile țigănești. Așadar, acesta este și motivul pentru care a ajuns în fața altarului imediat după școala generală.

Cum arată mama Narcisei de la Chefi la Cuțite

Concurenta din echipa lui Cătălin Scărlătescu are o relație foarte bună cu mama sa. Astfel, ea nu ezită să-i lase diferite mesaje pe rețelele de socializare. Narcisa Birjaru este, fără foarte poate, mândria celei care a adus-o pe lume în urmă cu 24 de ani. Narcisa a dat dovadă de talent culinar, dar și de o disciplină ieșită din comun. Și tocmai povestea ei de viață atipică a făcut-o să capete aceste veleități.

Narcisa a povestit telespectatorilor că s-a căsătorit la 15 ani, imediat după școala generală, ținând cont de tradițiile țigănești. Asta a făcut-o să învețe treburile gospodărești la o vârstă fragede și să capete experiență în bucătărie. Cea care a ajutat-o să învețe aceste lucruri a fost chiar mama ei, cu care spune că are o relație extrem de strânsă. De altfel, pe contul ei de Instagram, Narcisa postează des fotografii cu mama sa. Într-una din acestea concurenta lui Scărlătescu a dorit să-i ureze „la mulți ani” celei care i-a dat viață.

„La mulți ani, mama mea! La mulți ani tuturor femeilor”, este mesajul lăsat de tânăra de la Chefi la Cuțite.

Narcisa a impresionat încă de la audiții

Tânăra de 24 de ani a făcut o impresie bună în emisiunea culinară de la Antena 1 încă din audiții. Atunci, ea a sensibilizat-o pe Gina Pistol cu povestea ei de viață. Nici bucătarii nu au trecut cu vederea pasiunea ei, familia având cu siguranță cuvinte de laudă pentru ea. Mai mult, Cătălin Scărlătescu, mentorul ei de la Chefi la Cuțite, este gata să o angajeze în restaurantul pe care urmează să-l deschidă. Concurenta l-a impresionat după ce a câștigat cel mai mare punctaj în urma unui duel în emisiunea culinară de la Antena 1.

„M-a convins. Eu o să-mi fac restaurant. Fata asta nu are cum să-mi lipsească mie din bucătărie. În ea simt cea mai mare luptă. Fata asta ar face orice să gătească superb, să câștige proba”, a spus celebrul chef.

Și unde mai pui că nu este pentru prima oară când Narcisa Birjaru reușește să-i impresioneze pe cei trei jurați, tânăra mărturisind cât de importantă este pentru ea aprecierea lui Cătălin Scărlătescu. Narcisa a reușit să-și depășească limitele de când a ajuns în bucătăria de la Chefi la Cuțite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *