Prima pagină » Cancan » Cum arată mama lui Culiță Sterp coafată și cu machiaj. Fiica ei s-a ocupat

Cum arată mama lui Culiță Sterp coafată și cu machiaj. Fiica ei s-a ocupat

05 feb. 2021, 11:52,
în Cancan

Transformare uluitoare a doamnei Geta, mama lui Culiță Sterp, care a apărut recent coafată și cu machiaj, cu sprijinul fiicei ei! Aceasta este o femeie simplă, care a născut și crescut patru copii, și s-a descurcat de minune. Provine dintr-o familie numeroasă, și nu a avut timp pentru ea, să se îngrijească.

Doamna Geta este fără doar și poate cea care îi ține uniți pe frații Sterp. Însă viață femeii nu a fost deloc ușoară. Ea provine dintr-o familie cu 12 frați și toată viață ei a muncit la țară, la stână, și niciodată nu s-a văitat de povara muncii. Din contra, i-a plăcut ce face și și-a crescut cei patru copii aproape singură, după ce bărbatul cu care i-a făcut a decis să-i părăsească.

Preferă să rămână o femeie simplă

Doamna Geta povestește că și-ar fi dorit și ea, ca orice fată, să fie mireasă, dar așa a vrut Dumnezeu. Cu toate acestea, fostul ei partener de viață și tatăl celor patru copii ai săi a fost și rămâne singurul bărbat din viața ei.

„Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru. Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima, a fost primul meu bărbat, și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost. Am rămas însărcinată cu cel mare, am zis hai că facem nuntă la anu, apoi că nu o mai facem și tot așa, am ajuns să am mai mulți copii.

Nu a fost nuntă și niciun act, decât dragoste sinceră… Așa că, să stiți, de acum încolo să îmi spuneți Geta Gutiu. Pe copii îi cheamă că pe tată-su, iar eu am rămas…«fată mare»”, a declarat la cu ceva timp în urmă doamna Geta.

Mama Geta nu s-a văitat de nimic, iar când fiii ei au ajuns celebri, nu a putut decât să se bucure de succesul lor, atât al lui Culita, cât și al lui Iancu. Cei doi au fost pe rând la Survivor România și pe fiecare i-a susținut din tot sufletul.

Mama lui Culiță Sterp, coafată și cu machiaj

Mama Geta este un exemplu de femeie care a reușit să își crească și să își educe copiii aproape de una singură, trecând prin numeroase greutăți, însă fără să se vaite vreodată. Femeia s-a machiat și s-a coafat pentru prima dată după o întreagă viață de muncă la stână. Doamna Geta a fost aranjată pentru prima dată de către fiica ei.

Fiicele ei s-au gândit să îi facă o surpriză mamei Geta și au coafat-o și au machiat-o încât cine ar fi văzut-o, nu și-ar mai fi dat seama că este vorba de aceeași femeie. Foarte rar, femeia apelează la aceste trucuri femeiești, preferând să fie cât mai naturală. Iar singurele dați când mama Geta a fost ca scoasă din cutie, a fost la nuntă Ilenei și a lui Culita cu Carmen de la Salciua.

Are amintiri plăcute despre părinții ei

Doamna Geta niciodată nu a avut pretenții să fie o doamna ca de la oraș și nici nu și-a dorit vreodată. Mai mult, și-ar dori ca toți părinții să fie așa cum a fost tatăl ei.

„Tatăl meu a trăit 90 de ani. A avut o viață nu tocmai ușoară, crescând doisprezece copii doar din agricultură și creșterea animalelor. Ne-a crescut frumos și simplu pe mine, pe frații și surorile mele și nu s-a plâns niciodată că îi este greu. Nu a băut, nu a fumat niciodată, iar dacă avea un ban în buzunar, se îngrijea doar de noi. Aș vrea ca toți părinții să fie precum au fost tata și mama”, a mai spus mama Geta într-o postare emoționantă despre părinții ei.

Dincolo de toate acestea, putem spune că mama lui Culiță Sterp pare o cu totul altă persoană, coafată și cu machiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *