Prima pagină » Cancan » Cum arată mama lui Cătălin Măruţă? Micuţa Eva îi seamănă perfect

Cum arată mama lui Cătălin Măruţă? Micuţa Eva îi seamănă perfect

10 mart. 2021, 15:47,
în Cancan

Chiar dacă prezentatorul TV este cunoscut de toată lumea din țară, puțini știu cum arată mama lui Cătălin Măruță. Acesta a postat recent o fotografie cu mama sa iar internauții au avut numai cuvinte de laudă.

Cătălin Constantin Măruță (n. 27 ianuarie 1977, Târgu Jiu, România) este un prezentator de televiziune român, cunoscut pentru campania anti-playback pe care o duce în show-biz-ul românesc. A urmat Facultatea de Drept din cadrul Universității „Nicolae Titulescu”, în timpul căreia s-a angajat la un post de radio, iar mai târziu la TV Super Nova. În urma unor probe a ajuns în Televiziunea Română la Trupa DP 2, în paralel lucrând la postul de radio Activ FM.

Cum arată mama lui Cătălin Măruţă

Cătălin Măruță a postat pe contul lui de socializare o serie de fotografii cu mama lui, cu ocazia zilei de 8 Martie. Prezentatorul a lăudat-o mereu pe cea care i-a dat viață.

“Cred că semănăm, dar dincolo de cum arătăm, avem lucruri în comun pe care ma mândresc că le-am învăţat de la ea. Să ascult, să ajut, să mă gândesc mereu la cum se simt cei din jurul meu. Mulţumesc, mama! La mulţi ani!! Să fii sănătoasă şi mereu zâmbitoare!”, i-a urat Cătălin Măruţă în urmă cu ceva vreme mamei lui.

De curând, Cătălin Măruță a publicat mai multe fotografii cu familia lui, în care mama sa era „personajul” principal de Ziua Femeii.

„Mulțumesc, mama, că ești mereu bunătatea întruchipată! La mulți ani tuturor femeilor!!!”, a scris Măruță pe Facebook.

Vedeta TV a avut o copilărie lipsită de griji, tatăl său fiind magistrat. Măruţă nu poate uita nici acum petrecerile pe care le dădea în apartament.

„Acum trăim vremuri mult mai bune, în care poţi studia orice, în ţară sau în străinătate. Noi ne-am îndreptat spre domeniile în care se putea, chiar dacă simţeam că avem abilităţi în zona de comunicare, de producere de conţinut. Eu mi-am dat seama că îmi place să lucrez cu oamenii, să fiu în mijlocul unui eveniment, să pun muzică şi să fac atmosferă de pe vremea când eram elev şi făceam petreceri în apartamente, când părinţii nu erau acasă. Am fost DJ la radio, iar apoi m-a cucerit televiziunea”, spunea Cătălin.

Cum s-au îndrăgostit Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță se bucură de o familie minunată, cu doi copii ce le aduc multe bucurii și trăiesc o poveste frumoasă de dragoste de mulți ani, formând unul dintre cele mai solide cupluri de la noi.

Totuși, nu multă lume știe cum s-au îndrăgostit aceștia. Pe timpul în care Cătălin Măruță prezenta o emisiune la TVR, cei doi s-au cunoscut, dar cântăreața nu a fost impresionată de actualul soț pe atunci, mai ales că avea părul lung. Dar, imediat cum prezentatorul TV a făcut o schimbare de look, Andra a recunoscut că și-a schimbat impresia.

“Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi.”, a spus artista, potrivit cancan.ro.

După trei ani de relație, aceștia și-au unit destinele în 2008, într-o zi de august, la Târgu-Jiu. La fel ca și relația lor, primul sărut a fost magic, după cum a povestit chiar Andra: „Ne-am sărutat prima oară la mare, într-o seară frumoasă, și atunci ne-am dat seama că ne mai leagă ceva în afara altor preocupări și gânduri comune: tandrețea, pasiunea. Am înțeles că suntem atât de potriviți unul pentru celălalt. Cătălin vorbește cel mai frumos despre mine și relația noastră a evoluat frumos în timp, pentru că, vorba cântecului, iubirea schimbă tot și, mai mult, ea ține oamenii împreună chiar și după ani buni de când sunt împreună.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
30 august 2024
30 august 2024