Prima pagină » Cancan » Cum arată mâinile Danei Roba, după incidentul cumplit prin care a trecut. ”Am o durere insuportabilă” 

Cum arată mâinile Danei Roba, după incidentul cumplit prin care a trecut. ”Am o durere insuportabilă” 

14 iul. 2023, 11:48,
în Cancan

În urmă cu mai bine de o lună, Dana Roba a fost bătută și mutilată cu ciocanul de fostul ei soț, iar procesul de recuperare prin care trebuie să treacă este mai dificil decât ar fi crezut. Make-up artistul are o mulțime de răni și suportă dureri greu de imaginat.

Aceasta a decis să își țină fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei, astfel că acum le-a arătat rănile de la mâini.

Cum arată mâinile Danei Roba, după incidentul cumplit prin care a trecut

Medicii se ocupă cu multă atenție de Dana Roba, iar acum a început procesul de recuperare la mâini. Vedeta a fost la prima vizită la kinetoterapeut și a început ședințele. Pentru acest lucru a fost nevoie să își dea jos bandajele de la mâini, cele cu care a văzut-o o țară întreagă atât pe rețelele de socializare, cât și la televizor.

Mâinile Danei Roba sunt într-o stare critică, care răni vizibile și urme de lovituri. Mai grav decât atât este faptul că îndură dureri insuportabile și nu poate să își miște mâinile așa cum și-ar dori.

Însă, este convinsă că Dumnezeu o va ajuta să treacă și peste acest obstacol al vieții, așa cum s-a întâmplat și când a ajuns în stare foarte gravă la spital.

”Astăzi am început ședințele de fizioterapie și kinetoterapie. Am o durere insuportabilă, este foarte greu prin ce trec acum, dar știu că Dumnezeu este cu mine.”, a scris Dana Roba pe Instagram.

Dana Roba va fi supusă unor operații estetice

Dana Roba urmează să fie supusă unor operații estetice, în urma cărora ar trebui să arate cât mai aproape de felul în care arăta înainte să fie mutilată. Vedeta a mărturisit că va fi operată la degete, la frunte și la nas. De asemenea, în urma bătăilor, aceasta a rămas fără sinusuri și și-a pierdut gustul și mirosul pentru tot restul vieții.

”Prima (n.r. operație) va fi săptămâna viitoare la mâini, după care la frunte, în septembrie și bineînțeles la nas pentru că nu mai am sinusuri, așa cum am spus. Vă rog frumos, nu sunteți obligate să puneți bani la mine în cont. Dacă nu simțiti cu mine, nu aveți decât să nu mă urmăriți, pentru că Dumnezeu știe din ce m-a scos.”, a spus ea pe Instagram.

Dana Roba vrea ca soțul ei să îi plătească durerea în bani

Pentru problemele de sănătate pe care i le-a cauzat, dar și pentru că, spune ea, i-a furat zeci de mii de euro din casă, acum îi cere lui Daniel o sumă impresionantă.

Spune că nu o interesează cum și de unde va face rost de bani, dar ea îi cere în fața judecătorilor despăgubiri de 200.000 de euro.

”La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de 200.000 de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei 30.000 de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de 10.000 de euro”, a declarat Dana Roba, conform Playtech.

Mai mult decât atât, fosta iubită a lui Nicolae Guță spune că, în același timp, luptă și pentru a câștiga custodia totală a celor două fete pe care le are cu cel care a mutilat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
02 septembrie 2024
02 septembrie 2024