Prima pagină » Cancan » Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la vârsta de 19 ani. Ce sfat de viață i-a dat vedeta

Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la vârsta de 19 ani. Ce sfat de viață i-a dat vedeta

04 mart. 2024, 14:07,
în Cancan

Maia, fiica lui Teo Trandafir, a ajuns la vârsta de 19 ani și s-a transformat într-o tânără superbă care vrea să-și găsească singură drumul în viață. Chiar dacă nu este fiica biologică a  prezentatoarei, cele două au o relație foarte bună. În plus, Teo Trandafir nu ține cont de diferența de vârstă dintre ele și o tratează pe Maia ca pe un adult.

Anii au trecut, iar fiica adoptată a Teodorei Trandafir a ajuns la 19 ani! Relația lor, din fericire, nu s-a schimbat, cele două fiind de nedespărțit. Într-un interviu recent, Teo Trandafir a povestit cum se înțelege în prezent cu fiica ei și cum e relația lor „de oameni mari”, pentru că Maia nu mai e de mult un copil, potrivit LPF.

Cum arată Maia, fiica lui Teo Trandafir, la vârsta de 19 ani

Fosta prezentatoare de la Kanal D a explicat că în fiecare zi ea și Maia încearcă să-și clădească o relație sănătoasă, bazată în primul rând pe răbdare și respect. Nu țin cont de diferența de vârstă dintre ele, iar Teo își tratează copilul ca pe un adult.

Cu toate acestea, mai sunt clipe când își greșesc una alteia, dar deja știu cum să procedeze pentru ca lucrurile să se liniștească.

„Maia nu mai este un copil, este un adult de aproape 19 ani. Relația dintre noi este clădită în fiecare zi cu răbdare și respect de ambele părți, cu înțelegere, pentru că mai și greșim, fiecare dintre noi. Însă, un simplu «Iartă-mă, am înțeles!» detensionează situații, chiar și în cazul generației de astăzi”, a spus Teo Trandafir.

Ce sfat de viață i-a dat Teo Trandafir fiicei sale

Mulți dintre fanii moderatoarei se întreabă dacă și Maia va călca pe urmele mamei sale în jurnalism sau televiziune. Vedeta e însă se abține să vorbească despre viitorul fiicei sale, fiind de părere că Maia va reuși să-și găsească singură drumul în viață. Mai mult, îi îndeamnă și pe restul părinților să respecte deciziile copiilor.

„Cred că este bine ca fiecare părinte să își respecte copilul îndeajuns încât să înțeleagă că acesta își va găsi singur drumul într-o bună zi”, a mai precizat Teo Trandafir.

Întrebată ce sfaturi i-ar da fiicei sale, Teo Trandafir a spus simplu:

„Am mai spus și sfatul rămâne valabil; în viața asta trebuie să facă un singur lucru și anume să fie fericită. O spune o femeie cu experiența vieții în spate, ea însăși în căutarea acestui ideal”, susține vedeta TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024