Prima pagină » Cancan » Cum arată Mădălina Ghenea tânără? De la o fată simplă la una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Hollywood

Cum arată Mădălina Ghenea tânără? De la o fată simplă la una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Hollywood

02 aug. 2024, 10:42,
în Cancan

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lumea cinematografiei. Cum arăta însă aceasta când era tânără? Află în rândurile următoare.
Născută într-un oraș provincial, mai exact în Slatina, tânăra a primit șansa vieții sale la vârsta de doar 15 ani, atunci când a câștigat un concurs de modelling și a plecat în Italia. Mădălina Ghenea a devenit de atunci una dintre cele mai consacrate actrițe din lumea cinematografiei.

Mădălina Ghenea tânără

Mădălina s-a născut pe 8 august 1987 în Slatina. De-a lungul copilăriei, a urmat lecții de balet timp de șapte ani și a studiat pianul. A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din orașul natal. Cariera sa în modelling a început la vârsta de 15 ani, când a defilat pentru renumitul designer Gattinoni. De atunci, a participat la prezentări de modă în diverse colțuri ale lumii, inclusiv România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța și Spania.
Popularitatea sa în România a crescut considerabil odată cu apariția în videoclipul melodiei „Il tempo tra di noi” a lui Eros Ramazzotti, în care a jucat rolul iubitei cântărețului. În 2008, a fost una dintre protagonistele renumitului calendar Peroni. În 2010, și-a făcut debutul în televiziune participând la concursul „Ballando con le stelle”, unde a fost partenera lui Simone Di Pasquale. Din 2011, a devenit imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia și a producătorului de haine pentru dans DEHA, precum și a celebrei curse de mașini de epocă Mille Miglia.
Cariera sa de actriță a început în 2011 cu rolul Irinei în filmul italian „I soliti idioti”. De-a lungul timpului, a avut relații cu actorul Leonardo DiCaprio și actorul scoțian Gerard Butler. În 2016, a avut o relație scurtă, de doar 38 de zile, cu renumitul designer Philipp Plein. Mădălina Ghenea are o fetiță cu Matei Stratan, însă relația lor nu a durat, despărțindu-se în condiții tensionate.

Mădălina Ghenea neagă că are operații estetice

De-a lungul carierei sale internaționale, s-a confruntat cu acuzații că și-ar fi făcut numeroase operații estetice pentru a obține silueta și trăsăturile ideale pe care le afișează în ședințele foto pentru branduri celebre. De când a devenit cunoscută la nivel global, au circulat zvonuri despre faptul că Mădălina și-ar fi pus implanturi mamare la vârsta de 16 ani, în vacanța de vară dintre clasele a X-a și a XI-a, sau că s-ar fi operat la 20 de ani, imediat după ce s-a mutat în Italia. În presa internațională, s-a scris că Mădălina Ghenea și-a operat sânii de mai multe ori și că a suferit și o operație la nas.
În 2016, Mădălina a decis să ia atitudine față de aceste zvonuri. Ea a declarat că nu a suferit nicio operație estetică, contrar speculațiilor. „Am început să lucrez în modă la 14 ani. Uneori mă machiau atât de intens încât îmi schimbau înfățișarea. Am recunoscut în toate interviurile că nu mă consider o frumusețe. La 14 ani, când am început moda, nu știam să mă machiez sau să mă aranjez. În timp, am învățat câteva trucuri, dar nu mi-am operat nasul și nu mi-am tăiat niciodată fața. Voi cum arătați la 14 ani?” a scris Mădălina Ghenea pe pagina sa de Facebook, cu câțiva ani în urmă. Astfel, celebrul fotomodel a demontat speculațiile despre intervențiile estetice, insistând asupra naturaleței sale.
Mădălina Ghenea a început de tânără o carieră în modelling, ca apoi să devină una dintre cele mai cunoscute românce din lumea Hollywoodului, având acum mai multe roluri jucate în filme de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *