Prima pagină » Cancan » Cum arată Luminița, soția lui Gică Popescu. Au un mariaj de 24 de ani 

Cum arată Luminița, soția lui Gică Popescu. Au un mariaj de 24 de ani 

02 oct. 2023, 10:37,
în Cancan

Luminița, soția lui Gică Popescu, are 48 de ani acum și pare, mai degrabă, prietena copiilor ei, decât mama Mariei și a lui Nicolas.

Fotbalistul este căsătorit de 24 de ani, iar cei doi s-au cunoscut prin intermediul lui Gică Hagi.

Gică Popescu a fost convins încă de la prima vedere că Luminița este femeia pe care o dorește alături în viața lui și a cerut-o în căsătorie la scurt timp după prima lor întâlnire. Cu toate acestea, cumnata lui Gică Hagi a avut nevoie de timp pentru a reflecta și i-a cerut fostului mare fotbalist să mai acorde puțin timp relației lor.

În cele din urmă, s-a dovedit a fi o decizie corectă pentru amândoi, iar Luminița și Gică Popescu au o căsnicie fericită de 24 de ani.

Cum arată Luminița, soțifa lui Gică Popescu

Luminița a fost surprinsă de papparazzi de la Mediaflux.ro în timp ce mergea la o cafenea.  Soția lui Gică Popescu nu a stat acolo să bea cafeaua, ci a preferat să o ia la pachet, probabil din cauza unui program aglomerat care nu i-a permis să se relaxeze câteva minute.

Luminița Popescu a profitat de vremea frumoasă și purta în acea zi o rochie scurtă și lejeră, potrivită pentru sezonul de vară, împreună cu sandale cu toc. Astfel, a demonstrat că la vârsta de 48 de ani poate fi atrăgătoare într-o astfel de ținută îndrăzneață.

Luminița și Gică Popescu sunt părinții a doi copii

Luminița și Gică Popescu sunt părinții a doi copii, care au depășit vârsta majoratului și sunt independenți. Maria, fiică în vârstă de 22 de ani a fostului mare fotbalist, a absolvit cursurile de la Esada Business Law School din Barcelona și a a început un program de masterat la Londra.

„Esada este una dintre cele mai importante facultăţi de business din lume. Va face un Master în business la Londra şi după aceea, la muncă’, a declarat Gică Popescu în trecut.

Cu toate că are suficienți bani, fostul fotbalist din Generația de Aur preferă să o învețe pe fiica lui să aprecieze adevărata valoare a banului.

„Maria studiază la Barcelona, are un buget lunar în care trebuie să se încadreze. Este vorba despre 1.000 de euro, din care trebuie să mănânce, să se ducă la film, să se îmbrace, să se ducă la restaurant sau să călătorească, dacă vrea.

Și vă spun că pentru Barcelona este un buget mic. Noi îi plătim școala, locuința, iar tot ceea ce face ea în decursul unei luni trebuie să se încadreze în suma de 1.000 de euro„, a dezvăluit Gică Popescu la Kanal D, acum ceva timp.

La rândul său, Nicolas îi calcă pe urme tatălui său celebru și a ales drumul unei cariere în fotbal. Fiul lui Gică Popescu, în vârstă de 19 ani acum, avea doar 15 ani atunci când a semnat un contract cu Viitorul. „Chiar acum am terminat procedura de transfer. Am înregistrat toate actele la Ligă. E jucătorul nostru, au declarat la acea vreme oficialii Academiei Gheorghe Hagi, pentru GSP.ro.

Luminița și Gică Popescu au o căsnicie fericită de 24 de ani și doi copii mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`