Prima pagină » Local » Cum arată lumea condusă de neomarxisti gen USR! Legalizarea drogurilor, băi mixte și camere de masturbare în școli, părinte 1 și părinte 2!

Cum arată lumea condusă de neomarxisti gen USR! Legalizarea drogurilor, băi mixte și camere de masturbare în școli, părinte 1 și părinte 2!

27 mart. 2024, 11:21, 15 ,
BZI.ro, în Local

Lumea a început să se schimbe din momentul ce curentul neomarxist a câştigat teren în Europa și pe întreaga planetă. Partide cu aceeași doctrină și agendă ascunsă ca USR au început să implementeze lucruri groaznice. Vorbim despre băi mixte în școli, legalizarea drogurilor, camere de masturbare în unitățile de învăţământ, eliminarea cuvintelor mamă și tată pentru că în capul lor de nemernici expresiile discriminează.

La nivel național, USR este partidul care dorește să pună astfel de idei în practică, partidul care dorește desființarea familiei, care dorește să legalizeze drogurile și să elimine cuvintele mamă și tată. USR vrea să implementeze tot felul de bizarerii și vrea să distrugă România. Românii nu trebuie să se lase prostiți de politicieni care promit minciuni, când în realitate scopul lor este haosul. În continuare vom da exemple de țări în care astfel de personaje au ajuns la putere și au început să-și impună agenda progresistă și neomarxistă. Punctăm că la nivel local, la Iași, candidat din partea USR este Marius Bodea, posibil un puternic susținător al politicilor USR. Nimeni nu l-a văzut luând poziție împotriva tuturor neomarxiștilor, decat împotriva lui Mihai Chirica. Votați-l, dragi ieșeni, pentru că Iașul nu duce lipsă de proști și de idioți utili, care fac de râs orașul și este foarte clar că nu va face nimic bun pentru municipiu, cum nu a făcut nici la Aeroport.

Marius Bodea, candidatul USR la Primăria Iași ar putea fi un susținător al politicilor neomarxiste

1. Școlile din Anglia trebuie să fie implicate în noile orientări transgender

Pe lângă faptul că neomarxistii au arătat că este discriminatoriu ca băile să fie pentru fetițe și băieței, Uniunea Națională pentru Educație spune că prea mulți tineri LGBTQ+ consideră că școala este o experiență negativă

Școlile din Anglia trebuie să fie implicate „în mod corespunzător” în dezvoltarea de noi îndrumări pentru transgender, care trebuie să funcționeze alături de sarcinile lor de protecție existente, a avertizat cel mai mare sindicat al educației din Marea Britanie.

Concret, vor să adopte tactica pumnului în gură, să îi oblige pe copii, să le spună că este ok să îți dorești să faci sex oral, că este ok să îţi dorești să fii fetiţă, chiar dacă ești băiat, că este ok, sau chiar foarte bine să îţi dorești să fii transgender! Diavolul și curentul neomarxist au intrat și în biserică. Biserica Anglicană spune că băieţilor de şcoală primară trebuie să li se permită să poarte fuste şi tocuri înalte, dacă doresc.

2. Franța și-a pus premier tânăr și gay! În Franța se legalizează pedofilia

Președintele Emmanuel Macron l-a numit pe ministrul Educației, Gabriel Attal, în vârstă de 34 de ani, în funcția de premier al Franței. Este interesant cum acest premier, care are doar 34 de ani, are competențe atât de mari încât să poată conduce o țară. Ba mai mult, vedem cum Gabriel Attal a fost mai întâi ministru al Educației. Actualul premier face parte din comunitatea LGBTQ+ și a fost pus iniţial la acel minister tocmai pentru a pune în practică ideile neomarxiste de a elimina genul, denumirea de mamă și tată, etc. Ba mai mult, Ministrul francez al Justiţiei a declarat că vârsta de 13 ani „ar putea fi stabilită” ca vârsta minimă pentru consimţământul sexual.

Un tribunal penal din departamentul francez Seine-et-Marne a achitat un bărbat acuzat că a violat o fetiţă de 11 ani, apreciind că nu a existat „constrângere”. Cu alte cuvinte, sub atenţia supraveghere a neomarxiştilor precum USR, pedofilia se legalizează!!!

3. Uniunea Europeană alocă milioane de euro pentru REINTEGRAREA pedofililor

Când Europa plătește 2,4 milioane de euro pentru un proiect care transformă pedofilii în „persoane atrase de minori”, sau „persoane cu interes pentru minori”, miroase a normalizare a ceea ce ar trebui să numim în mod curent criminalitate și pedofilie.

O organizație de pe lângă Națiunile Unite pledează pentru dezincriminarea tuturor tipurilor de consum de droguri și activități sexuale, inclusiv a relațiilor intime cu minori.

În raportul său către ONU, intitulat „Principiile 8 martie”, organizația Comitetul Internațional al Juriștilor a înaintat o propunere pentru „o abordare bazată pe drepturile omului, care interzice comportamentul asociat cu sexul și consumul de droguri.”

Detaliile șocante au fost descoperite abia recent în raportul de 32 de pagini, care cere ca pedofilia și consumul de droguri să fie dezincriminate, susținând că păstrarea acestor probleme morale drept infracțiuni este un atac la drepturile omului. Legalizarea pedofiliei au denumit-o „autonomie progresistă”.

4. În România partidul este USR!!

Vedem cum toată Europa se confruntă cu un val de politici neomarxiste, politici care vor să îngenuncheze ordinea firească a lucrurilor, ordinea corectă. În Romania, partidul care vrea să pună în practică astfel de idei este USR care nici măcar nu se mai ascunde, lucrează la lumină. Romanii trebuie să înţeleagă faptul că NU trebuie să cădem pradă iluziilor promise de aceștia, pentru că vedem cum și în alte părți oamenii au căzut pradă și au început să sufere. Franța este plină de șobolani și ploșnițe, Anglia este într-o cădere liberă, Germania este locul în care musulmanii fac legea, existând cartiere în care neamțul nu mai poate intra, Olanda este țara în care prostituția este dusă la nivel de artă, etc. Astfel de politici pot părea pentru cititori ireale, dar le puteți documenta independent și veţi vedea că sunt 100% adevărate! Nu e nicio exagerare, nicio minciună! Dacă USR ajunge la guvernare, ne așteaptă tot ce este mai rău!

Poate este timpul ca romanii să voteze suveraniști, oameni patrioți care vor să facă lucruri bune pentru țară și care nu se lasă cu capul plecat! Anul 2024 trebuie să fie anul trezirii naționale, a românilor cu intenții bune, sinceri și muncitori.

Comentarii
  • Curios cum nu vin usr-stii sa zica ca nu e asa 😂, zero comentarii, mai astept..

  • Articol nesemnat!

  • USR a fost înființat pentru a distruge (scolile, sistemul medical, mediul, absolut tot)
    Ghiciți de cine sunt finanțate aceste partide gen USR la nivel european? De niste boșorogi sataniști. Nu mai dau nume că imi vine greață doar cand imi amintesc fața lor. Au peste 80-90 de ani. Vor sa distrugă viața tinerilor, după ce ei și-au trăit-o pe-a lor. Nu este nici o conspirație. Se vede cu ochiul liber ce se întâmplă. Planul e clar, dar nimeni nu le pune stop.

  • zi ms ca ai dreptul la libera exprimare rambo 🙂 cei de au scris articolul au alte planuri

  • Nu e asa. 🙂 🙂 🙂

  • @Vafile .. te referi la cei care au „vomitat” acest „articol” presupun ..

  • Sa spuna Usr ca nu a votat impotriva Iasului ,impotriva Romaniei ,impotriva romanilor . Vreau un Usr – ist sa – mi argumenteze aici ca ceea ce am spus nu este adevarat! Dupa ce ca Usr nu a facut nimic de bine pentru Iasi, Romania si romani , mereu au votat impotriva a tot binele pentru ieseni si romani si Romania . Cu USR este mai rau decat cu PSD sau PNL. Singurul lucru bun care l- a facut USR este ca a votat si sustine ferm o societate a LGBT !!!! Pentru USR , Romania = LGBT ! Cum sa votam asa ceva ? Ca au statutul de neomarxisti sa – si puna fiecare o intrebare cum arata adevarata fata a neomarxistilor in prezent ascunsa . Usr face parte si din PPE al ursulei si au votat mereu si in Parla mentul european impotriva Romaniei! Atentie ,USR este un pericol pentru Romania!

  • Usr 5% in sondaje, Psd 13 % Pnl 9 % . Urca vertiginos Aur cu 24 % si SOS 19%.Bravo romanii! Romanii s – au desteptat!

  • Bine ca conservatorii credinciosi sustin familia traditionala si sunt total impotriva LGBTQ+. Ei sustin valorile crestine deci sunt de acord cu incestul (Geneza 20:12). Sa ne spuna ce rude erau Avraam cu sotia sa Sara. Vorba lui nea’ Iancu: „Bravos natiune, halal sa-ti fie…” Nu ca as sustine LGBTQ dar mi se pare o mare porcarie sa-i faci campanie mascata lui Misu Chirica pe care nu-l recomanda nimic

  • Ce se spune in articol este adevarul 100%. Ca e semnat, sau nu, este irelevant. Relevant este continutul, care este 100% adevarat.
    Nici panoul cu Pericol de electrocutare nu este semnat, dar este 100% adevarat, dupa cum te poti singur convinge daca intri in zona interzisa.

  • Mihai Caraman

    Inseamna ca ar trebui sa dau in judecata Ministerul Educatiei. Acum 60 de ani m-au privat de minunata camera! Vreau compensatii financiare, ca acum, degeaba am camera la dispozitie! In afara sa citesc si sa beau ceai, nu as mai putea face nimic. Va dati seama, ca sunt lucruri necesare la vremea lor? Cum spune Ecleziastul: Exista un timp pentru toate! Curios, nepotul meu tace malc, nu am auzit sa fie nici pro nici contra. Insa are camera lui. Pe vremea mea, aveam camera noastra.

  • Ptr Anonimul de mai sus

    Sbscriu cu tine

  • Lasa ca mi apare reclama cu nea Virgiliu Daniel Nanu, mare democrato socialist care ne ureaza o primavara frumoasa!
    E clar cine a comandat articolul asta lipsit de fond.

  • Imi vine sa ma mut din Romania si sa fug la „marxistii” vostri atunci cand vad ce retardati si spalati pe creier apar prin comentariile astea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *