Prima pagină » Cancan » Cum arăta Loredana Groza când avea 18 ani? Poză pe Instagram
Cum arăta Loredana Groza când avea 18 ani? Poză pe Instagram

Cum arăta Loredana Groza când avea 18 ani? Poză pe Instagram

17 nov. 2020, 11:09,
în Cancan

Una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din ţară a publicat recent o poză din tinereţe. Loredana Groza, căci despre ea este vorba, a postat pe Instagram o fotografie de pe vremea când avea numai 18 ani. Coafură specifică tineretului dinainte de `89, uniformă de liceu și ecuson cu numele instituției de învățământ.

Jurista de la „X Factor” s-a bucurat de popularitate încă de pe vremea comunistă, din adolescenţă. A participat, de-a lungul timpului, la numeroase competiţii de muzică. Imaginea de pe Instagram o înfăţişează pe Loredana Groza la scurt timp după ce îşi sărbătorise majoratul şi se pregătea să susţină examenul de bacalaureat.

Succes mare a avut cu discul cu melodia „Bună seara, iubite”, vândut în milioane de exemplare.

„Poză de absolvire.. 18 ani tocmai împliniți.. Lori din Onești, fata cu matricolă și sarafan câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane, Sala Polivalentă din București şold ouţ de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc „Bună seară, iubite”..record neegalat încă.

Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu. Când am făcut poza tocmai ce-mi sărbătorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu 2 zile înainte că să dau Bacu”, a scris Loredana Groza, pe contul său de Instagram.

Cine este Loredana Groza

Loredana Groza este o cântăreaţă de la noi din ţară, cu succes înregistrat încă dinainte de `89. Născută la Oneşti, în 1970, s-a remarcat în timp datorită vocii sale, dar şi datorită talentului actoricesc. Are numeroase albume de muzică, ultimul, cel din 2020, numindu-se „Agurida XX”. De asemenea, a jucat în mai multe filme. Dintre acestea enumerăm câteva, şi anume: Asfalt tango (1997), Lori, Dan și Tanti Mili (2003) – serial TV, Aniela (2009-2010)- Telenovelă, #Selfie 69 (2016) – Domnișoară de onoare.

Acum, ea face parte din juriul emisiunii „X Factor”, alături de Delia, Ștefan Bănică Jr. şi Florin Ristei.

În ciuda succesului în plan profesional, numeroși fani o acuză că și-a facut numeroase operații estetice, iar acestea au urâțit-o, în loc să-i evidențieze trăsăturile frumoase. Totuși, chia dacă are 51 de ani, deci nu se mai află chiar la prima tinerețe, Loredana Groza arată excepțional. Dovadă este fotografia în care pozează goală în pat.

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *