Prima pagină » Cancan » Cum arată Larisa Popa înainte de operațiile estetice. Intervențiile au schimbat-o radical

Cum arată Larisa Popa înainte de operațiile estetice. Intervențiile au schimbat-o radical

21 iun. 2024, 11:45,
în Cancan

Larisa Popa a trecut printr-o transformare spectaculoasă după operațiile estetice. Cunoscută din localurile lui Paul Nicolau, Pescobar, tânăra și-a transforma complet înfățișarea printr-o serie impresionantă de intervenții estetice.

Larisa Popa a fost mult timp alături de Paul Nicolau, asistându-l în gestionarea cu succes a afacerii sale. Cu toate acestea, în martie 2024, Larisa a anunțat că a decis să încheie colaborarea cu acesta și să demisioneze din funcția de manager al restaurantului „Taverna Racilor”. Prezența ei frecventă alături de Pescobar, cunoscut pe TikTok, a dus rapid la creșterea notorietății și la atragerea atenției publicului.

Cum arată Larisa Popa înainte de operațiile estetice

Larisa Popa își prezintă cu încredere formele pe platformele de socializare, apărând în poziții atrăgătoare care adună multe aprecieri. Puțini sunt cei care știu că în ultimii ani tânăra a făcut intervenții estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul buzelor și al bustului cu ajutorul specialiștilor în medicină estetică.

Larisa, fostă colaboratoare a lui Pescobar, a continuat să se dezvolte și în ceea ce privește stilul său vestimentar. Acum preferă să poarte haine mulate și decoltate, care îi pun în evidență noile trăsături și reflectă încrederea în sine.

Pe platformele de socializare, Larisa Popa postează imagini extrem de atrăgătoare, captând atenția și admirația urmăritorilor săi. Fiecare postare reflectă încrederea în propriul ei corp, iar ea nu ezită să își pună în valoare formele într-un mod seducător și provocator. Menținând un aer de mister și eleganță, Larisa își prezintă cu mândrie noile trăsături obținute prin intervențiile estetice.

Schimbarea ei radicală este vizibilă și ea adoptă complet noul ei aspect, arătând că se simte mai bine ca niciodată în propria piele.

Ce studii are Larisa Popa

Puțini sunt cei care știu că studiile nu o recomandă pe Larisa Popa pentru o carieră în industria HoReCa, așa cum a declarat recent. Totuși, tânăra s-a descurcat excelent datorită intuiției sale remarcabile și abilității de a rezolva orice problemă, devenind astfel persoana de încredere în lanțul de restaurante „Taverna Racilor” deținut de Pescobar.

După ce a terminat un liceu tehnologic în Argeș, Larisa a încercat să intre în armată, dar nu a reușit să treacă testele de selecție. În urma acestui insucces, ea și-a schimbat direcția și s-a înscris la Facultatea de Politehnică din București.

„Când am terminat liceul am aplicat la Armată, am picat la sport. Pe aviație voiam eu, ce gândeam eu la 17 ani. Pentru că am terminat liceul la 17 ani m-am dus la școală de la 6 ani. Deci a trebuit să fac buletinul mai repede de 18 ani, că nu mă primeau la facultate. Am picat probele sportive la Armată, nu mi-a părut rău deloc, chiar am fost fericită. Nu era de mine, m-am dus și eu așa… copil fiind, nu știi pe ce drum să te duci.

După ce am picat am zis că vreau la București. Dar unde? Toți colegii mei s-au dus la Politehnică. Unde să ma duc și eu? Tot la Politehnică. Am terminat un liceu tehnologic și am zis să urmez tot asta. M-am înscris în toamnă. Am făcut cei patru ani și am luat licența în pandemie. Terminasem cu un an înainte, dar din cauza muncii intense, nu am reușit să dau licența în același an. Am dat un an după. Nu mi-a plăcut facultatea deloc, iar din anul doi de facultate am început munca (n.r. alturi de Pescobar)”, a transmis Larisa, în cadrul podcast-ului realizat de Viorel Grigoriu, potrivit cancan.ro.

Larisa Popa s-a transformat total în urma operațiilor estetice, iar acum uimește mereu prin prezența sa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *