Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat

Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut. Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată de băiat

05 oct. 2024, 19:20,
Redacția BZI în Cancan ultimă oră

Lambada a născut în urmă cu aproape trei săptămâni, atunci când l-a adus pe lume pe cel de-al doilea băiat al lui Tzancă Uraganu. Prima iubire a manelistului și-a revenit la scurt timp după ce a devenit din nou mamă.

Lambada s-a afișat cu burtica de gravidă la botezul primului băiat pe care îl are împreună cu Tzancă Uraganu, Andreas. Chiar dacă atunci nu a comentat nimic pe marginea acestui subiect, ulterior, mama copiilor manelistului a confirmat că îl va aduce pe lume și pe cel de-al treilea membru din familia lor, un băiețel.

Cum arată Lambada la aproape trei săptămâni de când a născut

Lambada a născut pe 17 septembrie la o clinică privată din Capitală. L-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al manelistului, iar de când a devenit mamă din nou, prima iubire a lui Tzancă Uraganu a tot postat imagini cu noua minune din viața ei.

Lambada și-a revenit la doar câteva săptămâni după ce a născut, iar dovadă stau ultimul videoclip distribuit pe Instagram. Mama copiilor cântărețului avea zâmbetul pe buze și și-a revenit spectaculos după cea de-a treia naștere.

A ales un nume special pentru cel de-al treilea membru din familia lor

Tzancă Uraganu și Lambada îi mai au împreună pe Anais și pe Andreas, iar numele celui de-al treilea copil începe tot cu inițiala „A”. I-au pus numele Alesio Andrei, iar în ziua în care a anunțat și numele bebelușului, Lambada a postat și primele imagini cu fiul ei, pe care l-a filmat în ipostaze emoționante alături de sora lui mai mare, Anais.

„Încă un rege în familie, Alesio Andrei! Să ne trăiești o sută de ani fericit, împlinit, că restul le ai pe toate. Te iubesc, puiule frumos!”, era mesajul postat de Lambada, pe TikTok, la scurt timp după ce a născut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`