Prima pagină » Cancan » Cum arăta Iustina Loghin, de la „Insula Iubirii”, înainte de operațiile estetice. A primit banii pentru intervenții de la iubitul ei

Cum arăta Iustina Loghin, de la „Insula Iubirii”, înainte de operațiile estetice. A primit banii pentru intervenții de la iubitul ei

18 iul. 2024, 12:37,
în Cancan

Iustina Loghin, de la „Insula Iubirii”, era complet schimbată înainte de operațiile estetice. Iustina și Cornel Luchian sunt printre cuplurile care au participat la „Insula Iubirii”, sezonul 8, pentru a-și evalua relația.

Cei doi au captat imediat atenția publicului, iar oamenii sunt interesați să afle cât mai multe detalii despre ei.

„Insula Iubirii” este în plină desfășurare la Antena 1! Aceasta este cea de-a 8-a ediție a reality show-ului care pune la încercare relațiile de cuplu.

Iustina și Cornel vor să se căsătorească

Cornel Luchian, de la “Insula Iubirii”, și iubita sa Iustina Loghin fac parte din noii concurenți al reality show-ului. Viitoarea mireasă a șocat publicul cu dezvăluiri uluitoare despre partenerul său.

Pe lângă infidelitățile comise de către acesta, ea a adus la lumină și un secret șocant și anume presupusa lui moarte în urma unui accident tragic petrecut în Italia.

Iustina și Cornel sunt într-o relație de aproape doi ani și și-au planificat deja nunta. După ce vor trece de provocările de la „Insula Iubirii”, vor face nunta. Cornel a cerut-o pe Iustina în căsătorie în mașină.

„Am stabilit data nunţii! Am dat avans pentru toate! Cea mai minunată zi din viaţa mea va fi ziua nunţii mele! (…) Cam după cinci luni m-a cerut. Eram în maşină, inelul era pe bancheta din spate, eu am vrut să iau ceva de acolo şi l-am găsit. El mi-a spus să nu deschid, că e pentru cineva drag. Primul meu gând a fost: ”Oare are pe cineva mai drag decât mine?!”, a dezvăluit Iustina, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Iar Cornel a completat: „A trebuit să mă opresc să o cer în căsătortie în momentul ăla, în maşină, pentru că a nu a mai avut răbdare! Şi da, Insula Iubirii reprezintă testul suprem, după asta putem să facem nuntă şi copii!”

Cine este Iustina Loghin

Iustina l-a întâlnit pe Cornel în perioada în care acesta era încă căsătorit. Ulterior, Cornel a divorțat, însă menține relația cu fosta soție, cu care are patru copii. După ce a lucrat o perioadă în Italia, Cornel este acum antreprenor în domeniul construcțiilor, deținând o afacere de succes în țară.

Iustina, în vârstă de 26 de ani, este cu 12 ani mai tânără decât iubitul ei și lucrează la o agenție imobiliară. Conform Antena 1, ea a apelat deja la serviciile unui medic estetician, având două intervenții: implant mamar și rinoplastie.

Iustina Loghin, de la „Insula Iubirii”,are pe rețelele de socializare fotografii mai vechi, realizate înainte de intervențiile chirurgicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`