Prima pagină » Cancan » Cum arată Iuliana Pepene fară haine elegante. Ce imagine a postat prezentatoarea Observatorului în mediul online

Cum arată Iuliana Pepene fară haine elegante. Ce imagine a postat prezentatoarea Observatorului în mediul online

24 sept. 2021, 10:18,
BZI.ro, în Cancan

Iuliana Pepene este o apariție încântătoare și fară haine elegante. Frumoasa prezentatoare a Observatorului a publicat în mediul online o fotografie realizată într-o ținută sportivă. Internauții nu au stat pe gânduri și imediat au complimentat-o pentru forma de invidiat în care se află.

Una din pasiunile vedetei de la Antena 1 este reprezentată de sporturile cu motor. Aceasta iubește să conducă motociclete și de curând s-a fotografiat lângă un motor.

Cum arată Iuliana Pepene fară haine elegante

Prezentatoarea de la Observator a condus motocicleta pe un traseu de munte îmbrăcată într-o ținută sport. Iuliana a purtat doar o bustiera care i-a pus în evidență abdomenul lucrat la sală. Desi ipostaza în care s-a fotografiat este extrem de diferită față de cea în care și-a obișnuit ammiratori, urmăritorii acesteia de pe Instagram au rămas plăcut surprinși.

“Ești super tare”, i-a scris un fan Iulianei în dreptul fotografiei în care prezentatoarea își ține cotul sprijinit pe casca de protecție care se află pe motocicletă.

Cine este Iuliana Pepene

Iuliana Pepene, în vârstă de 30 de ani, este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1. Aceasta s-a născut în Brașov, pe 26 aprilie 1991.

A studiat mai întâi Litere la Universitatea Transilvania din Brașov, pentru că ulterior să aprofundeze Jurnalismul la Universitatea din București.

Drumul spre Antena 1 a început la Intact Media Academy, unde a impresionat prin capacitatea ei de improvizație și adaptabilitatea rapidă. La început, Iuliana a prezentat rubrica Meteo, iar apoi a ajuns la Observator Matinal, alături de Mircea Ivan. Este pasionată de gătit, călătorii, modeling și iubește mașinile puternice.

Ce face Iuliana Pepene pentru a-și menține silueta

Despre secretul siluetei sale, Iuliana a povestit că nu urmează o dietă specială și că totul se rezumă la multă muncă.

“Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov, sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă.

Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic. (…) Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate. Fiecare farfurie trebuie să conţină culoare. Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a mai adăugat prezentatoarea.

Prezentatoarea de știri Iuliana Pepene și chef-ul Dragoș Bercea s-au despărțit de ceva timp, iar mai multe detalii din mediul online confirmă asta. Cei doi formau un cuplu încă din anul 2019 când frumoasa prezentatoarea anunța că se iubește cu celebrul bucătar Dragoș Bercea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *