Prima pagină » Cancan » Cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai

Cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii. S-au afișat prima dată împreună la finalul lunii mai

25 iul. 2024, 14:23,
în Cancan

Cum arată și cine este iubita lui Marcel de la Insula Iubirii, una dintre ispitele masculine de la emisiunea difuzată de Antena 1. Are 31 de ani, o poveste de viață impresionantă, iar prin stilul său a reușit să atragă privirile tuturor, mai ales ale telespectatorilor, pe micile ecrane. Totuși, iată ce se întâmplă în viața lui personală și cine este femeia care i-a furat inima!

Cum arată iubita lui Marcel de la Insula Iubirii

În acest sezon, ispita masculină care se află în centrul atenției la Insula Iubirii, dar care totodată a reușit să atragă nu doar atenția fetelor, ci și pe cea a telespectatorilor, este nimeni altul decât Marcel Andrei. Chiar dacă pe micile ecrane dă impresia că este un bad boy, se pare că în viața de zi cu zi trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de femeia care l-a cucerit încă din luna mai, potrivit VIVA.

În cadrul emisiunii, care se difuzează în prezent pe micile ecrane, Marcel este profund atras de Maria și dezvoltă o conexiune specială cu ea, însă se pare că cei doi nu vor avea o relație în adevăratul sens al cuvântului, spre dezamăgirea publicului. În realitate, încă din luna mai, Marcel este implicat într-o relație cu o brunetă voluptoasă pe nume Armina, alături de care se fotografiază ori de câte ori are ocazia.

Marcel, care s-a prezentat în prima ediție a emisiunii drept „Maluma Baby”, se descrie o fire sociabilă și glumeață, precizând că îi place să își trăiească viața la cote maxime și nu refuză nicio plăcere. Deși are un trecut greu și destul de încercat, zâmbetul îi este în continuare accesoriu și reușește să-i înveselească pe cei din jurul său cu glumele pe care le face. În prezent, locuiește în Tenerife, unde practică meseria de chelner și barman la un restaurant de lux, având o viață exclusivistă, așa cum se vede pe Internet.

Postează numeroase poze în ipostaze tandre

Marcel și Armina și-au oficializat relația pe conturile de socializare în luna mai, iar de atunci și-au surprins fanii cu o serie de fotografii de colecție cu ei. Nimeni nu se aștepta ca Marcel să se îndrăgostească atât de repede de la terminarea filmărilor Insula Iubirii, dar mai ales să aibă și o relație atât de stabilă.

Cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, așa cum se vede în mediul online, unde postează mereu poze și clipuri video din diferite locații de lux, mai ales din Dubai, de cele mai multe ori fiind în ipostaze tandre.

Pe pagina de Instagram a iubitei lui, Armina, apare #modelTimișoara, ceea ce duce pe mulți cu gândul că este model. Nu este de mirare la cât de bine arată și ce siluetă de invidiat are, însă totodată fanii lui Marcel au sesizat și #imobiliareDubai, semn că a intrat și în lumea afacerilor în Dubai.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *