Prima pagină » Cultural » Cum arată, în prezent, Laura Lavric. Îndrăgita solistă de muzică populară a ajuns să se deplaseze cu cadrul metalic – FOTO

Cum arată, în prezent, Laura Lavric. Îndrăgita solistă de muzică populară a ajuns să se deplaseze cu cadrul metalic – FOTO

10 nov. 2023, 13:51, 3 ,
în Cultural

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Laura Lavric a ajuns să arate îngrijorător. Artista a fost surprinsă în centrul Iașului deplasându-se cu ajutorul unui cadrul metalic.

Cântăreața era însoțită de fiul ei, Victor, care a ajutat-o să se urce în bolidul de lux.

Cum arată, în prezent, Laura Lavric

Laura Lavric a ajuns să se deplaseze cu greu, fiind nevoită să apeleze la un cadru metalic. Din ultimele imagini, în care aceasta a fost surprinsă, se poate observa că are anumite dificultăți în a merge, fară ajutor.

Solista de muzică populară a fost așteptată de către fiul ei Victor, care a ajutat-o să se urce în mașină. În anii trecuți, Laura Lavric a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confrunta. Interpreta de muzică populară declara că face tot posibilul să își țină colesterolul în frâu.

“Am o țâră de colesterol și țin regim. Este moștenire de la tatăl meu. Sunt atentă cu mâncarea, nu am fost atentă cât am fost mai tânără, însă acum îmi impune vârsta. Nu trebuie neglijat lucrul acesta pentru că îți scurtezi viața dacă tratezi cu indiferență”, spunea aceasta la acea vreme.

De-a lungul timpului Laura Lavric s-a confruntat cu mai multe probleme pe care a știut să le gestioneze și să treacă cu brio peste. Artista a trecut printr-un divorț, în urma unui mariaj pe care nu și l-a dorit cu adevărat.

„Fostul meu bărbat m-a și jignit spunându-mi «Ce ai, să ajungi tu ca Maria Tănase? Că și așa n-ai talent». Jigniri din acestea pe care eu nu le-am uitat. A spus cuvinte și mai urâte, dar nu pot să le zic. Când a fost violent și mi-a tras o palmă, eu i-am tras 10. Eu nu suport violența. M-a jignit și asta a fost cea mai mare violență”, a spus ea.

Cine este Laura Lavric

Laura Lavric s-a născut pe 20 septembrie 1946 în satul Costișa, comuna Fratăuții Noi, județul Suceava. Interesul pentru muzică a început pentru Laura Lavric încă de la o vârsta foarte fragedă. Inițial, artista asculta cu bucurie fanfara din sat, iar apoi a fost fascinată de primul patefon adus în sat cu Maria Tănase.

După finalizarea școlii, Laura Lavric găsește un loc de muncă la o cooperativă de croitorie din Rădăuți. Ea participă la Festivalul Național al Cooperativelor Meșteșugărești din Târgu-Mureș, unde primește premiu important în cariera sa.

În anul 1967, Laura Lavric a luat parte la Festivalul Național Televizat de folclor „Dialog la distanță”, unde a obținut doar locul 10. În 1969, casa de discuri Electrecord ia selectat 4 piese dintr-o emisiune radio și ia realizat primul disc. Ulterior, Laura a înregistrat discuri la Electrecord între anii 1976 și 1995. După anul 1990, ea a înregistrat și la alte case de discuri populare.

În prezent Laura Lavric a ajuns să arate îngrijorător și să se deplaseze cu cadrul metalic.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *