Prima pagină » Cancan » Cum arăta Ilinca Vandici în tinereţe. Era blondă și a avut un trecut tumultos

Cum arăta Ilinca Vandici în tinereţe. Era blondă și a avut un trecut tumultos

01 dec. 2023, 10:50,
în Cancan

Ilinca Vandici, în tinereţe, a rupt multe inimi în tinereţe cu modul cum arăta. A apărut la B1 TV, în timpul secțiunilor meteo, după ce a câștigat concursul „Model of the Universe 2004”. La acea vreme, era blondă și se simțea nesigură în fața reflectoarelor, dar nu-i lipseau carisma și spontaneitatea, care i-au garantat succesul în diverse proiecte în care a fost implicată.

Ilinca Vandici, în vârstă de 37 de ani, a făcut primii săi pași în televiziune acum câțiva ani, după ce a câștigat concursul „Model of the Universe 2004”. A primit premiul presei, care consta într-un curs de pregătire în televiziune oferită de B1 TV. Inițial, pasiunea ei principală a fost modelingul, câștigând mai multe concursuri de miss și fiind remarcată încă de la vârsta fragedă pentru frumusețea sa fizică. În calitate de prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!”, a fost protagonista mai multor pictoriale provocatoare și a pozat într-o manieră aproape dezbrăcată, dar a refuzat să apară în Playboy, o platformă importantă pentru tinerele care doresc să se afirme.

Cum arăta Ilinca Vandici în tinereţ

Când a apărut pentru prima dată la televizor, Ilinca Vandici tocmai împlinise vârsta majoratului și avea o înfățișare complet diferită. La acea vreme, era blondă, la fel de subțire și plină de dorința de a-și construi o carieră în industria televiziunii. Fiind preocupată de imaginea sa, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” a experimentat diferite stiluri vestimentare și machiaje, chiar dacă mai târziu, într-o emisiune cu Teo Trandafir, a recunoscut că multe dintre aparițiile sale publice păreau să nu o avantajeze.

„Mi se pare că eram acolo cu 10 ani mai bătrână. Culoarea părului nu cred că mă avantaja, dar erau trendurile. Fiecare etapă, pentru că sunt o tipă pasionată de tot ce înseamnă moda, fiind și în lumina reflectoarelor, intotdeauna mi-am alimentat această necesitate de a arăta bine, de a fi la curent cu tot ce se poartă, cu tot ce-mi vine bine. Mie, la vremea respectivă, îmi plăcea. Credeam că sunt foarte draguță și foarte reușițică’, a susținut Ilinca Vandici, în emisiunea lui Teo Trandafir.

Prezentatoarea TV a făcut destăinuiri despre legătura amoroasă cu fotbalistul Ciprian Marica

Ilinca Vandici a avut o altă relație controversată și mediatizată. Mai cu seamă, s-a iubit cu Ciprian Marica. Prezentatoarea TV mărturisea în podcastul lui Radu Țibulcă faptul că a ales să se separe de Marica, după ce bărbatul ar fi călcat strâmb.

„Nu știu să-ți spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu (…) Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa. Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: «De ce ai făcut asta?». M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.

M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată. Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns. El doar a încercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat niciun fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”, a povestit Ilinca Vandici care a rupt multe inimi în tinereţe cu modul cum arăta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *