Prima pagină » Cancan » Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie. Vedeta de televiziune are un trup de vis

Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie. Vedeta de televiziune are un trup de vis

17 mai 2021, 12:24,
în Cancan

Frumoasa prezentatoare de televiziune a ajuns la vârsta de 34 de ani, dar iată că nu se jenează să se pozeze în ipostaze incendiare. În ciuda faptului că este căsătorită și are și un copil, vedeta are o siluetă de vis, cu forme bine proporționate. Iată cum arată Ilinca Vandici în costum de baie.

Recent, prezentatoarea de la Kanal D a postat în mediul online niste fotografii din vacanță în care apare în costum de baie. Imediat internauții au fost cuceriți de ipostazale în care apare.

Cum arată Ilinca Vandici în costum de baie

Iată că vine vara și vedetele noastre au început să își arate formele apetisante. Dacă acum femeile au un alt standard în frumusețe, se pare că pe vremuri un etalon al frumuseții șocant pentru zilele actuale l-a avut prințesa Qajar. Cum am spus, vedetele noastre au lăsat hainele deoparte și au început să se afișeze în ipostaze care sucesc mințile bărbaților. Este și cazul vedetei de televiziune Ilinca Vandici care are cu ce se mândri din punct de vedere fizic. Ea este posesoarea unui trup de vis, cu forme foarte bine proporționate. Ilinca Vandici, în vârstă de 34 de ani, arată impecabil. Are o siluetă de vis și impresionează cu fiecare apariție a să.

Prezentatoarea de la postul de televiziune Kanal D și-a cucerit fanii din mediul online cu cele mai recente fotografii din vacanță, în care își etalează formele în costum de baie.

Ilinca Vandici este căsătorită și are un copil

Ilinca Vandici este o femeie fericită. Ea este căsătorită cu Andrei Neacșu. Vedeta de televiziune a devenit mămică pentru prima oară în vara anului 2017, atunci când l-a adus pe lume pe băiețelul ei, Zian.

În cadrul unui interviu pentru revista okmagazine.ro, prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit cum l-a cunoscut pe cel care avea să îi devina soț.

”Cineva ne-a făcut cunoştinţă absolut întâmplător. Ulterior am aflat că, de fapt, el mă plăcea de mai multă vreme, dar niciodată nu a fost un moment propice pentru a ne cunoaşte. Şi poate că a fost mai bine aşa”, a declarat Ilinca Vandici.

Ceea ce este interesant este faptul că Ilinca nu știa absolut nimic despre Andrei atunci când l-a cunoscut.

”Nu-l cunoşteam, nu ştiam nimic despre el. Mi-a plăcut la prima vedere, nu pot spune că a fost dragoste la prima vedere, e nevoie de ceva mai mult că să iubeşti. Am ieşit de câteva ori cu grupul de prieteni din care făceam parte, ulterior am ieşit doar noi doi că să ne cunoaştem şi aşa s-a înfiripat totul”, a completat ea.

Ilinca Vandici a afirmat că în relația lor totul s-a întâmplat foarte repede, iar lucrurile au venit de la sine.

”Da, e adevărat că totul s-a întâmplat foarte repede. Cumva m-a luat şi m-a vrăjit. M-a băgat în povestea lui fără să-mi dau seama ce se întâmplă, hop, ne-am mutat împreună, a venit copilul, ne-am căsătorit şi abia după aceea ne-am dat seama cât de repede s-a petrecut totul. Dar nu a fost nimic forţat, totul a fost foarte natural. Am ajuns la concluzia că nu e musai să stai ani de zile lângă un om, ci e important să întâlneşti omul potrivit la momentul potrivit”, a comentat vedeta.

Raluca Vandici, detalii inedite din viața ei

Recent, Ilinca Vandici a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, unde a făcut dezvăluiri mai puțîn știute din viața ei, după moartea tatălui. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!” a trecut printr-o perioadă grea, la o vârstă fragedă.

„Au fost momente, după ce a murit tata, în care mă simțeam atât de singură, neajutorată, terminată. Ăla a fost momentul în care nu am mai avut plasă de siguranță. (…) Cred că de aici mi-a venit maturitatea de a nu mă întinde mai mult decât îmi e plapuma. Efectiv mâncam trei zile pâine cu icre.

Făceam asta de frică că, la un moment dat, se poate întâmpla ceva și nu mai am. Ce fac, de unde scot? Dup-aia m-am trezit cu nu știu câte din astea,  de la ANAF, pentru că tata se ocupa de toată birocrația asta din jurul meu. M-am trezit după 3 ani de zile cu restanțe. Habar nu aveam. (…) Nu sunt de acord să promovezi lucruri doar pentru bani.

Asta înseamnă să fii un exemplu, un simbol, să lași ceva în urma ta. Mai ales că acum am și copil. În permanență mă gândesc ce-i las, ce las generației lui”, a dezvăluit Ilinca în cadrul podcastului Vin de-o poveste.

În altă ordine de idei, chia dacă a avut numeroase necazuri în viață, vedeta a trecut cu bine peste iar acum este o femeie fericită cu o familie frumoasă. Și la cum arată în costum de baie, putem spune că timpul a trecut frumos peste Ilinca Vandici…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *