Prima pagină » International » Cum arată Halle Berry la 58 de ani. Actrița din „Catwoman” a făcut dezvăluiri incendiare despre relațiile sale

Cum arată Halle Berry la 58 de ani. Actrița din „Catwoman” a făcut dezvăluiri incendiare despre relațiile sale

25 sept. 2024, 17:40,
Simona Ciobanu în International

Halle Berry a dezvăluit recent că, la un moment dat, Prince a invitat-o la un concert al său, însă ea a refuzat propunerea. În timpul unui interviu din 23 septembrie la emisiunea „Jimmy Kimmel Live!”, actrița premiată cu Oscar, acum în vârstă de 58 de ani, a vorbit despre această oportunitate unică cu Prince.

Când Kimmel a întrebat-o dacă este adevărat că Michael Jackson a vrut să o invite la o întâlnire prin intermediul lui Babyface, Berry a răspuns: „Nu știu despre asta, dar știu că Prince m-a invitat să ies cu el.”

 

Cum arată Halle Berry, actrița din „Catwoman”

Halle Berry a povestit cum a fost la unul dintre concertele legendarului artist, unde acesta i-a făcut propunerea într-un mod neobișnuit. „Eram la concertul lui, la Key Club, și cineva a venit cu o bucată de hârtie, ca în jocurile din copilărie: ‘Îți place de mine? Da sau nu?’”, a povestit ea amuzată. Deși inițial a fost tentată să accepte, în final nu a trimis răspunsul înapoi. „Am păstrat hârtia,” a adăugat ea.

Aceasta nu este prima dată când Berry vorbește despre Prince. Într-un interviu din 2017, ea a recunoscut că a fost o mare fană a acestuia, menționând că muzica lui i-a marcat copilăria și adolescența. Cei doi au devenit prieteni pe parcursul vieții artistului.

Pe lângă acest episod, Berry a împărtășit și un moment emoționant din întâlnirea ei cu legendarul boxer Muhammad Ali. Ea a povestit că l-a cunoscut când avea în jur de 30 de ani, descriindu-l ca fiind unul dintre idolii copilăriei sale. Întâlnirea a fost pentru ea un moment copleșitor, dar Ali, cunoscut pentru umorul său, a întâmpinat-o cu un compliment amuzant: „Nu am întâlnit niciodată pe cineva mai drăguț decât mine.”

 

De asemenea, actrița a discutat și despre o conversație surprinzătoare avută în culise cu Mike Tyson, care s-a alăturat și el emisiunii în aceeași seară. Subiectul a fost menopauza, iar Berry a glumit despre cum ar fi fost să-l auzi pe Tyson vorbind despre acest subiect.

În plan personal, Halle Berry are o relație fericită cu muzicianul Van Hunt, iar în interviurile recente, a mărturisit că această relație este diferită de toate celelalte. Berry a subliniat că, pentru prima dată, s-a îndrăgostit profund înainte de a începe o relație fizică.

În finalul interviului, actrița a fost întrebată despre zvonurile legate de o posibilă apariție a personajului ei, Storm, în următorul film „Deadpool & Wolverine”. Deși ar fi încântată să joace din nou alături de Ryan Reynolds și Hugh Jackman, Berry a recunoscut că nu a primit nicio ofertă oficială.

Dieta urmată de Halle Berry ca să scape de diabet

Într-o altă ordine de idei, reamintim cum ca să scape de injecţiile cu insulină, celebra actriță de la Hollywood a făcut o schimbare alimentară. După câteva perioada dificile, de incertitudine, a adoptat dieta ketogenica. Datorită acesteia, şi-a îmbunătăţit şi aspectul fizic. Din câte se pare meniurile low carb şi grăsimile bune au făcut-o să se simtă mult mai bine.

Iată ce scria Halle Berry în urmă cu mai mulți ani pe conturile ei de socializare:

”Aceasta dietă mi-a întârziat îmbătrânirea, plus că are o mulţime de alte beneficii. Slăbeşti, ai un control al apetitului, mai multă energie şi performante mentale net superioare. Am scăpat de diabetul de tip 2, rezist mai mult la provocări fizice, pielea mea străluceşte, iar acneea nu şi-a mai făcut demult prezenta în viaţa mea.”

Chiar dacă medicii de la Clinica Mayo i-au spus că nu îi recomandă dieta keto, mai ales că suferea de diabet de tip 1, ea şi-a încercat norocul.

„Când aveam vreo 20 de ani, înainte să fiu diagnosticată cu diabet, eram dependentă de zahăr. Îmi începeam ziua cu cereale dulci și mereu aveam la îndemână un baton de ciocolată sau bomboane, mâncam dulciuri nonstop. După ce am fost diagnosticată, parcă s-a produs un declic. Sănătatea mea era în joc, așa că am renunțat brusc la dulce: gata cu bomboanele, gata cu deşerturile, nu mai mâncam nici măcar fructe dulci. La început, a fost greu. Dependența de zahăr era atât de mare încât am avut dureri de cap și schimbări teribile de dispoziție din cauza eliminării lui din alimentația de zi cu zi”, a spus actrița Halle Berry.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`