Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la 41 de ani. A slăbit 23 de kilograme

Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la 41 de ani. A slăbit 23 de kilograme

26 aug. 2022, 23:20,
în Cancan ultimă oră

La un an și jumătate de când a devenit mamă, Gina Pistol le-a dovedit fanilor că și-a dovedit obiectivul în privința slăbitului – vedeta de la Chefi la cuțite a postat o fotografie din vacanță în care arată spectaculos în costum de baie.

Gina Pistol a fost întotdeauna una dintre cele mai plăcute apariții de pe micul ecran, chiar și atunci când maternitatea a făcut-o să se împlinească puțin, dar cea mai recentă poză a ei în costum de baie ne dovedește pe deplin că vedeta a câștigat pariul cu kilogramele în plus. La un an și jumătate de când a devenit mama micuței Josephine, vedeta are cu 23 de kilograme mai puțin!

Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la 41 de ani

De-a lungul sarcinii, Gina Pistol și-a ținut permanent fanii la curent, dezvăluind cu sinceritate toate problemele pe care le-a întâmpinat. Una dintre ele a fost retenția de apă și, implicit, kilogramele s-au adunat. Extrem de ambițioasă însă, vedeta a revenit la imaginea care a consacrat-o. Dovada? Cea mai recentă imagine din vacanța petrecută alături de Smiley.

Extrem de ambițioasă, Gina a reușit să slăbeasă nu mai puțin de 23 de kilograme, ajungând de la 80 la 57, dar le-a mărturisit fanilor ei că nu vrea să se oprească aici, targetul ei fiind de încă 3-4 kilograme în minus. Iar la cum o știm, cu siguranță își va atinge obiectivul.

„Mi-a scris toată lumea că am slăbit foarte mult. Nu am slăbit foarte mult, mai am de dat jos vreo 3-4 kilograme. La înălțimea mea, chiar și 2 kilograme în plus sau în minus au un impact foarte mare vizibil. După ce am avut un blocaj și nu mai reușeam să scad sub 59 de kilograme, am început să iau pastilele astea”, dezvăluia vedeta pe Instagram.

Gina Pistol: „M-au ajutat și tratamentele”

În cele din urmă însă, Gina Pistol a reușit să depășească blocajul care ținea cântarul pe loc și a ajuns extrem de aproape de targetul propus. Vedeta este mamă cu normă întreagă, iar oboseala și-a spus cuvântul de multe ori. Totuși, nu a capitulat și, iată, la 1 an și jumătate de când a devenit mamă, Gina Pistol arată fabulos în costum de baie. Desigur, în afară de dietă, au ajutat-o și tratamentele corporale pe care le-a făcut.

„La sală nu am ajuns, pentru că nu am avut timp sau dacă am avut o portiță mică de timp liber, nu știu ce se întâmplă, dar nu mai am energie. Și nu e energie doar din punct de vedere fizic, nu am energie psihic, nu reușesc să mă adun.

Oricum sunt puțin mai bine acum, dar am avut așa o … nu știu ce s-a întâmplat. Anul ăsta a fost ciudățel rău pentru mine. Într-adevăr am mâncat mai puțin în ultima vreme, dar cred că m-au ajutat și tratamentele astea (n.r. non-invazive) pe care le fac la clinică”, a povestit Gina Pistol în story-urile ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`