Prima pagină » Cancan » Cum arăta Gabriela Firea când era tânără? Motivul pentru care fostul edil încă poartă inelul de logodnă de la Răzvan Firea

Cum arăta Gabriela Firea când era tânără? Motivul pentru care fostul edil încă poartă inelul de logodnă de la Răzvan Firea

29 aug. 2022, 16:30,
în Cancan

În ceea ce privește silueta, Gabriela Firea a rămas neschimbată, fiind la fel de tânără. Jurnalista a trecut prin câteva schimbări în ceea ce privește culoarea și lungimea părului. În tinerețe era brunetă și purta un ruj de culoare închisă. 

Cu toate că acum este căsătorită cu Florentin Pandele, fostul președinte al Bucureștiului nu își va da jos niciodată inelul de logodnă de la primul soț. Vedeta a precizat că Răzvan Firea va rămâne pentru totdeauna în inima sa. 

Cum arăta Gabriela Firea când era tânără?

Gabriela Firea a împlinit de curând vârsta de 50 ani. De când era tânără, aceasta a trecut prin câteva schimbări în ceea ce privește aspectul fizic. Jurnalista a început să lucreze în televiziune la începutul anilor ’90, când prezenta știrile la TVR. La debutul său pe micile ecrane, Gabriele Firea era brunetă, tunsă scurt și purta un ruj închis la culoare. La momentul actual, fostul primar al capitalei are părul lung și blond. Cu toate că a trecut prin câteva schimbări, aceasta are aceeași siluetă ca în adolescență. Gabriela Firea a precizat că secretul pentru un corp de invidiat este o alimentație echilibrată și sănătoasă. 

„Le-aș îndemna pe cititoare să-și descopere atuurile naturale, să mănânce sănătos, mulți glumesc și spun că sunt adepta ovăzului, migdalelor, salatelor. Prietenele mă întreabă dacă nu mor de foame, nu, nu se moare, dacă ai o alimentație echilibrată. (…)Nu am schimbat măsurile, port ori M ori S, în funcție de croiul designerului respectiv, am aproape aceleași kilograme, ca în facultate, ca în presă, ca atunci când eram primar.”, a declarat fostul primar al capitalei. 

Jurnalista a mai spus că este normal să aibă riduri din cauza oboselii și anumitor schimbări hormonale, dar  se simte în continuare ca la 20 ani. De asemenea, a precizat că este important și cum ne simțim în interior, câtă energie și câtă poftă de viață avem. O actriță ce nu își arată vârsta este și Cristina Cioran. Cu toate că între actriță și iubitul său există o diferență de 7 ani, acest lucru nu este observabil. 

Motivul uluitor pentru care fostul edil încă poartă inelul de logodnă de la Răzvan Firea

Primul soț al Gabrielei Firea a fost Răzvan Firea. Vedeta a avut un mariaj lung alături de fostul partener, mai exact 17 ani. Cu toate că bărbatul s-a stins din viață, jurnalista încă poartă inelul de logodnă de la el. Motivul uluitor pentru care nu îl va da jos niciodată este faptul că Răzvan Firea va rămâne mereu în inima vedetei. 

„Răzvan are locul lui în inima mea în întreaga mea viață și el știe, de acolo de sus, asta și-i simt energia pozitivă în fiecare zi și simt că mă susține. Acesta este inelul de logodnă pe care nu-l voi da niciodată jos de pe mână”, a precizat Gabriela Firea.

La momentul actual, jurnalista este căsătorită cu Florentin Pandele. Aceasta a șocat pe toată lumea deoarece a decis să facă pasul la doar 8 luni de la decesul fostului soț. Cu toate că a fost pusă la zid de marea majoritate pentru gestul său, fostul președinte al Bucureștiului nu îi condamnă pe cei ce au criticat-o.

Gabriela Firea este la fel de tânără ca în adolescență. Jurnalista are în continuare o siluetă de invidiat și chiar dacă anii au trecut, nu este sesizabil pe chipul său. O altă vedetă ce nu își arată vârsta este și Simona Trașcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *