Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj! Cum au reacționat fanii

Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj! Cum au reacționat fanii

13 sept. 2020, 13:47,
Cristian Zavastin, în Cancan ultimă oră

Gabriela Cristea, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, a postat pe o rețea de socializare o poză cum arată ea la prima oră, fără pic de machiaj.

Gabriela Cristea a renunțat la televiziune și își dedică tot timpul celor două fetițe pe care le are cu Tavi Clonda. Vedeta, care poartă de ceva vreme o luptă grea cu kilogramele în plus, ține diete și apelează la tot felul de trucuri. Totuși, niciodată nu reușea să ajungă la greutatea mult visată. În ultima vreme, se pare că regimul la care recurge acum dă rezultate și se poate lăuda cu o siluetă de invidiat.

Totuși, fanii nu sunt așa de încântați de felul în care arată Gabriela Cristea, foarte activă în mediul online și au criticat dur ultima sa postare, aducându-i comentarii foarte răutăcioase.

Cum arată Gabriela Cristea la prima oră, fără pic de machiaj

Gabriela Cristea a început lupta cu kilogramele în plus și mai are puțin până la 50 de kilograme, greutatea ideală la care visează veda. Gabriela este foarte încântată de cum arată și la momentul actual și nu ezită să publice fotografii în care fanii să-i poată admira silueta de invidiat.

De data aceasta, însă, vedete a publicat o fotografie surprinsă imediat după ce s-a trezit, complet nemachiată și cu o atitudine foarte naturală, așa cum o văd doar cele mai apropiate persoane din viața ei. Cu toate acestea, se pare că nu toți fanii ei au apreciat naturalețea și simplitatea prezentatoarei TV și au ținut să-i adreseze comentarii răutăcioase.

„Deci când vezi pozele astea nu iti vine sa zici bună dimineața și tie….vrei sa pari foarte interesanta și curajoasă dar cazi în penibil de multe ori ….imi pare rău dar NU AI STIL

Urata mai esti dimineata si te mai pui si in poza… spala-te un pic pe fata prima

Ești o femeie frumoasă, cu o familie minunată. Nu te avantajează aceste fotografii. Nu și dorește nimeni sa te vadă pleoștită, când te poți aranja puțin și ne poți oferi o imagine plăcuta celor care te apreciem ca persoana publică. Urmează să te mai pozezi când ești pe toaletă..”, au fost câteva dintre comentariile urmăritorilor ei, care au criticat-o pentru ipostaza în care s-a fotografiat și s-a expus în mediul online.

Hărțuită pe rețele de socializare

Nu toată lumea apreciază ceea ce face Gabriela Cristea, iar unii o critică foarte mult. Ea a explicat că o internaută i-a adresat cuvinte grele și dureroase, care au determinat-o să o blocheze pe aceasta ]n urma experienței neplăcute pe care a provocat-o. Femeia susținea că Gabriela este nebună, că nu își crește copiii bine, la fel ca alte vedete și că este păcat că Dumnezeu i-a oferit darul de a fi mamă.

„Nu am crezut că voi avea reacțiile pe care le-am stârnit în momentul în care m-am hotărât să discut despre diverse subiecte pe InstaStory, iar „hatereala’ a fost la ea acasă. Vreau să vă zic că am trăit ieri o experiență groaznică. N-am mai avut răbdare și i-am zis că nu are toate țiglele pe casă. Ce să fac, îmi mai pierd și eu firea uneori, dar am blocat-o pentru că asta e cea mai bună soluție. (…) Mi-a zis că sunt o nebună și că noi toate vedetele ne creștem copiii aiurea și că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii.”, a comentat vedeta.

Gabriela Cristea este adesea criticată pentru activitatea sa de pe rețelele de socializare, acolo unde internauții o critică pentru postările sale și o acuză că ar apela la ajutorul photoshopului pentru a modifica imperfecțiunile.

Revine în televiziune

După ce a renunțat la emisiunea ”Like a Star”, vedeta nu a mai fost văzută pe micile ecrane de ceva vreme, iar acum este liberă de contract și își pregătește revenirea în televiziune. Gabriela Cristea anunța că revenirea ar fi programată în septembrie, însă așteaptă un proiect pe placul ei, mare, cu un public larg în sală. Astfel, va alege o propunere care merită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *