Prima pagină » Cancan » Cum arată fiul lui Pescobar, care s-a născut în primăvară. Băiatul a fost la tuns cu mama lui

Cum arată fiul lui Pescobar, care s-a născut în primăvară. Băiatul a fost la tuns cu mama lui

08 oct. 2024, 14:59,
Radu Vasiluță în Cancan

Recent, au apărut primele imagini cu fiul lui Pescobar, băiatul născut în primăvară de Gianina Crișan, iubita afaceristului. Acesta este cel de-al doilea copil al lui Paul Nicolau, care mai are o fiică, elevă de gimnaziu. În ceea ce-l privește pe fiul lui Pescobar, internauții susțin că seamănă foarte bine cu afaceristul.

Paul Nicolau, cunoscut în lumea mondenă ca Pescobar, a devenit tată, pentru a doua oară, în luna martie a acestui an. Chiar el a făcut atunci anunțul important pe rețelele de socializare. Gianina Crișan este numele tinerei care i-a dăruit un băiețel patronului de la Taverna Racilor.

Cum arată fiul lui Pescobar

Gianina Crișan are foarte mare grijă de copilul ei și al lui Paul Neculau și este atentă să nu îi lipsească nimic. Recent, șatena l-a dus pe micuț la frizer, iar imaginile au ajuns virale în mediul online.

În timp ce Pescobar este la Suceava pentru proiectul special pe care îl are în colaborare cu Ștefan Mandachi, Gianina Crișan l-a dus pe fiul lor la frizerie. Bărbatul care l-a tuns pe micuț a publicat imaginile în mediul online.

Frizerul este foarte cunoscut pe TikTok, fiind urmărit de zeci de mii de oameni. Acesta a publicat un filmuleț în care îl tunde pe fiul lui Paul Nicolau.

În imagini se observă că micuțul stă cuminte în poală la mama lui. Clipul a fost însoțit de mesajul „Mini Pescobar” și a ajuns viral foarte rapid. Peste 200.000 de oameni au urmărit filmulețul. Micuțul îi seamănă tatălui său și reușește să atragă atenția.

Pescobar are doi copii

Pescobar mai are o și fetiță, cu fosta soție. Chiar dacă nu mai formează o familie, cei doi au o relație civilizată și vorbesc de dragul fiicei lor. Mai mult decât atât, ei petrec timp împreună și chiar merg în vacanțe alături de fetița pe care o au.

„Mergem în vacanțe. Merg în vacanțe cu femeia cu care am un copil, dar noi nu mai avem treabă. Ne respectăm, râdem, bem un pahar de vin. Totul elegant. Ne-am despărțit pentru că nu ne potriveam, decât să ne spargem capul, să fie și copilul de față, mai degrabă suntem prieteni și e și copilul de față”, a declarat Pescobar, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`