Prima pagină » Cancan ultimă oră » Cum arată fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Mario este de nerecunoscut

Cum arată fiul lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu. Mario este de nerecunoscut

15 iul. 2022, 19:15, 1 ,
în Cancan ultimă oră

Mario Mutu este fiul lui Adrian Mutu, din prima căsnicie, cu Alexandra Dinu. Băiatul este de nerecunoscut la cei 20 de ani. Mario a locuit în Italia alături de mama lui, iar acum s-a întors înapoi în România, iar acum Mario trăiește în București.

Mario seamănă foarte mult cu Adrian Mutu și este un tânăr foarte ambițios. Adrian Mutu a devenit un exemplu pentu fiul său. Mario a spus că este frumos să fie cunoscut de oameni, însă vrea să realizeze lucruri prin forțele proprii.

„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a declarat Mario Mutu.

Mario Mutu este mai apropiat de mama lui, Alexandra Dinu

Mario a spus despre mama sa că este foarte sufletistă și apelează foarte des la ea, iar la Adrian Mutu apelează mult mai rar din cauza distanței, însă tânărul nu ii reproșează nimic celebrului fotbalist.

„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a povestit Mario.

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu

Despre divorț, Alexandru Mutu a spus că a fost dragoste la prima vedere, însă erau foarte tineri. Fotbalistul avea 21 de ani, iar Alexandra Dinu doar 19 și s-au căsătorit după doar șase luni de relație.

„Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit”, a declarat Adrian Mutu.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *