Cum arată fiica Marinei Almășan. Marinuș a plecat de mică de acasă, locuiește în Franța și a împlinit 33 de ani

06 oct. 2023, 09:40
BZI.ro, în Cultural

Fiica Marinei Almășan a împlinit 33 de ani, iar mama ei este extrem de mândră de felul cum arată. Vedeta de televiziune îi duce dorul în fiecare zi, pentru că nu se văd atât de des pe cât și-ar dori, dar legătura puternică pe care o au nu poate fi doborâtă de nimeni și de nimic.

Marinuș, așa cum este numită cu afecțiune de către vedetă, locuiește în Franța de mulți ani. Chiar dacă a împlinit 33 de ani, ea a decis să sărbătorească acest eveniment în mod similar în care o face de mult timp, departe de țară.

Ce spune Marina Almășan despre fiica ei

Cu ocazia zilei sale de naștere a fiicei sale, Marina Almășan a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

„Îmi voi începe ziua așezând în centrul său un alt personaj principal, chiar dacă poartă același nume. Acum 33 de ani deveneam mamă pentru prima oară. E drept că mi-am dorit mult o fetiță, cu care să fiu la fel de bună prietenă precum mi-a fost și îmi este mama mea.

Viața însă ni s-a configurat oleacă altfel și, din păcate, îi spun Marinei mele “La mulți ani!” prin telefon, de la mare depărtare, fără șansa de a o îmbrățișa “pe viu”. Cel puțin deocamdată. Nu voi relua aici lista de lucruri pe care i le doresc. În primul rând vreau s-o știu sănătoasă și iubită.

Restul se vor spune între noi, fetele! La mulți ani, fata mea! La mulți ani, Marinuș!”, a fost mesajul emoționant postat de Marina Almășan, pe o rețea de socializare.

Cele două s-au revăzut cu câteva luni în urmă

Marina Almășan a retrăit momentul în care fiica sa i-a spus că își dorește o viață într-un alt colț de lume.

„Nu mi-am dorit niciodată copiii plecați, nu de lângă mine ( nu sunt un părinte absurd!), ci din țara lor. Chiar și atunci când îmi pare că în jur totul se duce de râpă, tot nu pot fi de acord cu desprinderea copiilor noștri de țara lor. Când Marinuș mi-a spus, acum câțiva ani „Plec să învăț la Paris!”, iar mai apoi „Nu cred că mă voi mai întoarce vreodată, este orașul visurilor mele!”, am simțit că pământul se despică în două!

Deși iubeam, la rându-mi , Parisul, mi-am privit fata cu încruntare și neîncredere. Cum privesc și astăzi către eforturile ei, uneori supraomenești și absurde, de a rezista singură într-o lume străină.

Însă ori de câte ori ajung la Paris, nu pot să nu-i înțeleg îndrăgostirea de acest oraș. Și astăzi, bunăoară, după doar câteva ore de colindat prin Montmartre și împrejurimi, sunt nevoită să-i recunosc din nou fiicei mele: “Ai avut dreptate, Marinuș! Parisul e minunat!”, mărturisea Marina Almășanl după ultima întâlnire cu fiica ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *